mandag 8. desember 2014

Markise felleskjøpet

Lave fraktkostnadene! Over år med fornøyde kunder. Finn markise felleskjøpet hvis du ser nå. Landbruk og maskin. Butikk og nettbutikk. Passer alle typer hus. Leveres med halvkassett.


Halvkassetten gir bedre beskyttelse av duken mot vær, vind og regn når den ikke er i bruk. Er det noen som har erfaring med billigmarkisene fra Felleskjøpet eller noen andre billigmarkiser? Med fjernkontroll kan du betjene markisen motorisert fra en godstol – enten ute eller inne. Med en app på mobilen kan du betjene markisen fra din egen mobil – både hjemmefra eller når du er på jobb.


Med timer kan du programmere solskjerming og markiser til justere seg på spesielle tidspunkter på døgnet. En markise demper både sol og varme og gir et behagelig klima innendørs og utendørs. På det mest solfylte gjør markisen det mer behagelig å oppholde deg utendørs, men markisen er også en god løsning om du vil nyte av uteplassen også på gråværsdager. Hagearbeid eller avkobling? Varier med alt fra utemøbler, griller og hagedekorasjoner til redskap og maskiner eller produkter for drenering og vanning.


Markise felleskjøpet

Installerer du en terrassemarkise med lys, varmelampe og nedsenkbar frontkappe, kan du fint dekke bord til 1 og feire en lang sommerkveld – uavhengig av vær og hvor sen kvelden blir. Bestill gratis befaring gjennom skjemaet på siden, så vil en av våre erfarne kundekonsulenter komme hjem til deg og gi deg et gratis og uforpliktende pristilbud. Hos oss finner du produkter og faglige råd for både arbeid og friti og vi har en nettbutikk som er åpen for alle. Samvirket Felleskjøpet Agri er eid av 44. Sorter etter Bruk stigende rekkefølge.


Vis kun netthandelsvarer. Markise med motor Grå, helkassett. En åpen markise er den klassiske typen, der rullen med duken er helt eksponert. Ofte finnes denne standardtypen med håndsveiv. Den er lett å montere og lett å bruke, men det er selvsagt en risiko for mugg og annen skade på duken, hvis markisen er montert et veldig utsatt sted med mye regn og vind.


Markise felleskjøpet

Ved mørkets frembrudd bidrar en markise til å skape en lunere og mer stemningsfull uteplass. Med vår vinkeljustering kan du enkelt tilte markisen ned for å hindre kald trekk eller velg en front med nedsenkbar duk i forkant for å skape et eget rom under markisen – mulighetene er mange! Se valgmuligheter her.


Legg til postkode for pris levert hjem på døra. En robust markise med pent design. Jamaica terrassemarkise kan leveres med nedsenkbar frontduk som kan senkes ned når solen står lavt på himmelen. Løsningen kan også brukes til å lage en privat plass på terrassen. Med terrassemarkise over uteplassen får du nærmest en ekstra stue – eller spisestue om du vil.


Markise felleskjøpet

Eller starte terrassesesongen allerede fra påske! Hos Norsol finner du markiser i slitesterkt materiale, i alle lengder og bredder. Bor du i områder som er veldig vindutsatt er kanskje ikke markiser den beste løsningen, da de er lette ofre når de rulles ut.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg