mandag 22. desember 2014

Babylue med ører oppskrift

Vi har stort utvalg! God design - lynrask levering. Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Kjøp babylue hos Babyshop. Se våre beste oppskrifter på nett.

Velkommen til MENY. Si JA til stort utvalg. La våre oppskrifter inspirere deg! Denne siden ble sist oppdatert 02. Heldigvis var det ein del garn til overs, og då gjalt det å vera kreativ.


Flaks for meg har eg alltid ein del oppskrifter liggande på mobilen og valet falt på lettstrikka babylue , da denne er nettopp lettstrikka, og veldig fin! Her finner du mer enn 120.

Men eg ville gjere ein vri som eg har sett på fleire bloggar og det var å strikke lua i dobbel perlestrikk. Hvordan strikke lue med ører. Har ikke strikket noe på år og fant heller ingen oppskrift på den.


Ville bare si at jeg har linket til deg i innlegget der jeg har heklet babylue på bakgrunn. Hva vil du lage idag? Tusen takk for en super oppskrift. Men jeg har ett spørsmål, jeg kunne tenke meg å ha fleece stoff inni, hvordan får man det til? OPPSKRIFT Oppskrift på lua, og jeg har vært kjempefornøyd med den!


Oppskrift på hekla babylue Nå har jeg fått laget en enkel oppskrift på denne enkle. Strikk rett fram og tilbake 5cm. Hvis du vil ha me ører Knyter du en tråd rundt de to. Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.


Dine innstillinger for informasjonskapsler Funksjonelle kapsler Disse er nødvendig for nettsidens grunnleggende funksjoner og vil derfor alltid være aktivert. For å kunne gjennomføre. Tanten min bestilte nettopp en slik lue med ører på til gutten min og den er.

Alle produktene jeg selger er etter. Heklet babylue med bamseører. Noen som vet om en enkel oppskrift på norsk? Har kikket på , men har kun heklet et par blomster gang etter mye om og men, så jeg er absolutt ikke kyndig når det kommer til hekling. Derfor litt vanskelig og kun se på video.


Garnpakken inneholder oppskrift og alt garnet du trenger for å strikke jakken med kaninører. Garntypen er italienske Zarina, et 1 superwash merinoullgarn som er svært mykt og elastisk. I denne bloggen har jeg samlet lenker til oppskrifter innen kategoriene nedenfor. De aller fleste er gratis. Huttelihut lager luer i rene materialer, flott design og unik passform - slik vil produktene fra Huttelihut holde barnet ditt varmt i kulden!


Med den kalde vinteren her til lands, er det ekstra viktig å ha alt av yttertøy og vinterklær til barna i orden, før vinteren melder sin ankomst. Uansett om det er snakk om baby eller barn, vått hår etter treningen eller kalde ører i vinterkulden, kan man forhindre forkjølelser og ørebetennelse, bare ved å ha en lue på hodet!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg