mandag 8. desember 2014

Listmaling

På utkikk etter listmaling til din bolig? Bestill enkelt i vår nettbutikk! Glansgrad 5-Kler veggflater av mur, gips, spon og strie. Det gir en matt effekt, men blank nok til greit renhold.


Det spiller ingen rolle om malingen er matt eller blank, det er løsemiddelet som er avgjørende.

Det er spesielt viktig å sørge for at du har en god listmaling på steder du tar mye, for eksempel rundt dører eller vinduskarmen. Vi er spesialister på fototapeter fra ditt eget bilde. Stort utvalg av veggstickers og barneromsdekor.


Disney-tapeter og stickers i stort utvalg! Beckers Vindu- og listmaling. Egenskaper: Slitesterk overflate som bevarer fargen bra - Lett å male med og tørker fort - God dekkevne.


Listmaling - Finn firmaer, adresser, telefonnumre.

Ditt søk på listmaling ga virksomheter og du har nådd slutten av listen. Jotun sens maling kan brukes på vegg, panel og list. Sens er en helsevennlig serie med maling fra Jotun som er den eneste maling anbefalt av Norges Astma og Allergiforbun mal trygt, inneholder ingen løsemidler, skadelig avdamping og ingen malingslukt. Male gulv, tak, list eller vegg? Se vårt store utvalg blant interiørmaling som dekker ditt behov uansett om du trenger Jotun gulvmaling, interiørmaling eller ønsker å gå for en mattere finish.


Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. LADY Supreme Finish suverene utflyt gir panel, listverk, møbler, dører og vinduskarmer en jevn og vakker overflate. Vi har alt av byggematerialer til gode lave priser.


Kjøp på nett eller i butikk, og få levert hjem eller hent i butikk. Innvendig linoljemaling fra Wibo. Leveres i og liter. Kan leveres i de fleste farger. Benyttes på alle tidligere malte flater som sluttstrøk, gjerne på dører, vinduer og lister.


Produktet gir en jevn, meget slitesterk og glatt overflate med et elegant utseende. Optimera er Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør.

Optimera er en del av det internasjonale konsernet Saint-Gobain, som har mer enn 180. Europas største distributør av byggevarer. Vi skal i gang med å male huset innvendig, og lurer på om noen har noen tips til hvilken maling som er best til vegg og listverk? Skal ha matte vegger og blanke lister. Finnes det noen listmaling som er bedre enn andre slik at penselstrøk ikke vises og at den flyter godt ut?


Enten du skal kjøpe maling fra Jotun, sparkel eller malerull har vi det du trenger for både å komme i gang og i mål med oppussingen. Vanntynnet, halvblank spesialmaling for innvendig treverk. Malingen er slitesterk, vaskbar og tørker raskt.


PERFEKT PENSEL: Jordans ovale skråpensel er som skapt for listmaling. Den skrå busten gjør det enklere å komme til i hjørner. Den ovale formen gjør også at penselen tar opp mer maling.


SLIK GJØR DU: Puss over hyllene med sandpapir. Mal dem med flere strøk maling i ønsket farge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg