torsdag 4. desember 2014

Konvolutt bryllup

Prøv våre brukervennlige designverktøy eller velg en av våre tusenvis av maler. Stilige,elegante strømpebukser til brud og brudepiker,som setter prikken over i. Vi kjøpte konvoluttene våre fra Decorium. Kjæresten min sendte mail til dem med farge, mål, osv, og de kom veldig raskt.


Vi har alt fra det personlige innbydelseskortene til de matchende dekorasjonene og tilbehøret, mange med eget trykk og design.

Hver side av boken har konvolutter totalt i hele boken. Dette er en unik gjestebok hvor kunder kan skrive bilder og legge et polaroid bilde sammen med hilsenen i en konvolutt slik at de andre gjestene ikke ser hva de har skrevet. Enten du planlegger et bedriftarrangement eller bryllup , gjør egendesignede konvolutter invitasjonen litt flottere.


Velg en farge som skiller seg ut, eller velg et design som passer til annet skrivemateriell. I dagligtale omtales gjerne konvolutten som en A4- konvolutt med vindu, men som alle andre konvolutt -størrelser, så er de litt større enn selve A4-arket, for at konvolutten skal ha plass til A4-dokumentet. Dette er årsaken til at konvolutt -størrelsene har andre navn enn papir-størrelsene.


Bestill Online i dag og få rask levering.

Vi er også leverandør av grafisk papir, og tilhørende produkter innenfor profilering – som papirbæreposer, beachflagg, blokker, roll up og penner. Vi teller ansatte og omsetter årlig for ca. Begge typene kan ha fuktlukking, dvs.


Poselukking kan derimot være selvklebende eller med strips som skal tas av før lukking. Velg mellom flere farger og formater. Vår lokale kundeservice er klare for å hjelpe deg med din bestilling. Konvoluttene får du med poselukking eller konvoluttlukking. På hver side sitter små naturfargede konvolutter der gjestene kan skrive en hilsen til brudeparet.


Jeg leter etter papirposer som jeg skal bruke som konvolutter til save-the-date kortene og invitasjonene, men finner det ikke. Gjesteboken rommer konvolutter med kort. Jeg har kjøpt noen slike før hos ei scrappedame vi var på kurs hos, men har ikke funnet noe i butikkene. De må være hvertfall 15cm brede og 20cm høye. Takkekort med konvolutter.


Alt går med litt tålmodighet. Jeg trykker en side av gangen.

Syntes det var lettere å få det til når jeg la klaffen på konvolutten rundt et A-ark, da skled ikke konvolutten så lett. I dette tilfellet, vil pengene være vinn-vinn-alternativet. Alle, uten unntak, paret elsker å motta dem som en gave til bryllupet. Men pengene til stede i en vanlig konvolutt for sprøtt.


Det er bedre å investere i en bit av en gave av kjærlighet og varme, noe som gjør den opprinnelige konvolutt til bryllupet med hendene. Har funnet ut at det er meget rimelig hos Optimalprint, for både invitasjoner og konvolutter med trykk! Leveres med 50mm belg og hull til lukking med splittbinders.


A nbefales til store eller omfangsrike forsendelser som tåler en støyt, vareprøve, datalister, brosjyrer etc. Kjøp våre bestselgende konvolutter med logo til ekstra lave kampanjepriser! Hos oss er du sikret gode priser, solid kvalitet – og rask levering! Fyll ut din bestilling nedenfor, så er vi i gang.


Du mottar da raskt et forslag til løsning, og vi trykker omgående etter din godkjenning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg