mandag 29. desember 2014

Enkle kaker på 123

Sjekk ut Enkle Kaker På 123. Her er fem enkle kaker du kan lage fra bunnen av : Enkel kanelkake – en av de mest populære kakeoppskriftene på bloggen og det med god grunn. Den smaker godt OG er enkel å lage. Enkel jordbær- og rabarbrakake – en variasjon av kanelkaken over.


Rocky road ruter – kommer til å forsvinne raskt fra kakebordet!

Clafoutis med sommerbær. Lag på lag med gode, søte smaker, denne Oreokaken imponerer! Her får du nemlig knasende Oreobunn, frisk ostekrem, syndig sjokolademousse og fløyelsmyk krem toppet med Oreo, alt i ett. Enkel , sukkerfri blåbærpai med crunchy topping.


Saftig, enkel og holdbar kake for sjokoladeelskere med en enkel fudgeglasur du rører sammen på 1-2-3. Akkurat nå er cupcakes, cakepops og makroner blant kakene som alle vil ha. Kombinerer man flere kremer i samme kake er det greit med en.

Er dette verdens raskeste og enkle kaker ? Her er bakebloggerens ultimate latmanns-favoritter. Vi vet alle hvor kjipt det føles å sitte sliten i sofaen etter en lang dag, og plutselig kjenne godis- og kakebehovet snike seg på : Energinivået er for lavt til at du orker å gå på butikken, men du kjenner at alle celler i kroppen trenger en saftig kake. Kaker i langpanne er den enkleste måten å få laget kake til mange på.


Blondie er den mindre kjente slektningen til brownie, som smaker minst like fantastisk. Ved å doble denne oppskriften fyller du en stor langpanne og har nok kake til minst personer. Kake på 1-2-- en svært enkel og lite tidkrevende kake du kan lage et par timer før gjestene kommer.


Kan brukes som dessert også. Kan varieres med ulike bær-sorter som f. Savner du en ordentlig sjokoladekake på bordet, er varianten under saftig, mørk og laget på kun fire ingredienser. Tre gode og enkle kaker du kan ta med på skoleavslutningen Lise Finckenhagen har tryllet fram tre alternativer til den klassiske sjokoladelangpannen som er minst like enkle - og gode.


Det kan være mange gode grunner til å bake en kake i sommer. Oppskrift på morsom tallkake til treåringens bursdagsselskap. Gled både barn og voksne med kaken som er formet som et 3-tall.


Lag et lyst sukkerbrød med ostekrem på toppen, og pynt kaken med alt som er gøy og godt av strøssel. Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet.

Her på Det søte liv viser jeg deg samlingen min med bakst og deilige kaker i alle slags varianter, lekker konfekt og nydelige desserter. Alt er testet ut, bakt og smakt av meg. Alle oppskriftene er garantert gode og enkle å få til. Søk Enkle Kaker På 123. Sett ovnen på 1grader.


Smelt smør over lav varme. Bland sammen alt det tørre i en bolle. Fordel eplene i formen og strø over litt kanel. Ha det smeltede smøret i bollen med de tørre ingrediensene og rør sammen. For å være sikker på at kaken har stått lenge nok, kan du stikke en kakepinne, trepinne eller liknende forsiktig inn i kaken.


Hvis det ikke fester seg noe til pinnen når du drar den ut, er kaken ferdig. Så lenge du følger oppskriften og passer på at bollen er helt ren, samt at det ikke er et fnugg eggeplomme i hviten, så er det enkelt å få stiv marengs. Dette skal gå så fint, lover hun.


Det er sjelden noe igjen etter denne kaka. Men skulle det bli noe til overs, bør restene oppbevares kjølig. Sjokoladekake i langpanne er en enkel , men supergod klassiker som er rask å røre sammen. Denne varianten er så saftig at den vil umiddelbart bli en favoritt til både store og små anledninger.


Vennligst la dette feltet stå tomt. Få nyheter og oppskrifter rett i innboksen din! Meld deg på nyhetsbrevet her! Ditt navn og e-post vil aldri bli publisert eller delt med andre.


Før i tiden måtte man ha slag kaker til jul. I dag er ikke antallet så viktig, men julebakst er en tradisjon vi ønsker å ta vare på. Se alle oppskriftene på kakene vi må ha til jul.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg