onsdag 13. mai 2015

Tre retters middag fransk

Her finner du forslag til ferdige ukemenyer som smaker fantastisk. Med denne retten til middag , innfrir du også nyttårsforsettet om å spise mer grønt. Menyforslagene er satt opp med en rød tråd til konfirmasjon og andre anledninger.


Norges beste kokk Christopher W. Davidsen har satt sammen tre 3- retters menyer til oss.

Disse vil du garantert imponere gjestene med. Jeg har latt meg inspirere og satt sammen en liten, fransk helgemeny. Når jeg sier liten er det fordi at franskmenn sjelden nøyer seg med tre retter. I alle fall ikke i helgene. Forrett - løksuppe.


Den første retten er en klassisk løksuppe. Her er fem forslag til tre - retters meny den kvelden det virkelig gjelder. Hvis det er det som er poenget er det bare å trå til skikkelig med menyen, så er mye allerede lagt til rette for deg.

Det er noen ganger man virkelig må imponere. Overnatting spleiser vi på og kostnader øvrig spleises også. Rabattkuponger brukes for alt de er verdt, og mobilapplikasjoner som varsler om tilbud brukes flittig. Ankom restaurant lørdag kl 22.


Valgte tre retters middag hvor torsk var hovedretten. Servitør hadde full kontroll på hva som er glutenfri mat og kjøkkenet ordnet det slik at jeg kunne spise alt. Fanafruen presenterer en rekke forskjellige 3- retters menyer som passer til både hverdag og fest - enten den enkelte rett hver for seg eller samlet. Tre - retters påskemeny. Flere har spurt om forslag til tre -rettes middag til påskeaften, og her kommer et forslag som både kan passe om du skal være på hytta eller hjemme, bestående av enkel fingermat, lam og pavlova med friske bær.


Fransk fiskegryte med laks. Denne retten har 1gr karbo pr 1gram. Finn populære cruise og seilturer i Australia! Rask og enkel kjøpsprosess.


Hver uke gir vi deg to raske middagsalternativer som består av bare produkter. Flere spennende middager på under minutter. Dette er en ganske så tradisjonell meny, med kjente råvarer som man finner på 'nær-butikken'.

Se våre spennende oppskrifter her. Hjem SJØLVE LIVET RETTERS MENY – FATTER’N FYLLER 60. Vinen var rø fransk og fra Burgund. I mindre selskap kan en tre - retters middag i gourmetklassen gjerne serveres, og du kan virkelig få vist dine evner som kokk.


Tommelfingerregelen er at man først bestemmer seg for hovedretten, og deretter planlegger forrett og dessert rundt denne. Bestem deg for hovedrett først. Og helgen er til for å kose seg. På denne helgemenyen finner du tre kule retter som vil glede deg og alle du serverer den til. Først er det en liten, enkel forrett med avokado.


Engelsk julekake toppet med nøtter I England lager man ofte sin christmas pudding flere uker før jul. Dette er en lettere og enklere versjon av denne kaken, som sikker vil falle i smak her hjemme også. To matkurs: Totimers makronkurs og treretters klassisk fransk. I dette tidsrommet vil du ha mulighet for å spise 3- retters middag på et cruise eller spise en fransk middag på den vakre terrassen i første etasje av Eiffeltårnet.


Hundrevis av forskjellige restauranter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg