torsdag 21. mai 2015

Muffins med yoghurt naturell

Prøv saftige og gode hjemmelagde bananmuffins med biter av hakket sjokolade. Perfekt måte å få brukt opp bananer som er blitt overmodne! Du kan la fantasien råde når det gjelder muffins , først bakingen, så pyntingen etterpå.


Her har jeg brukt en oppskrift med litt sunnere ingredienser som gulrøtterer, nøtter og yoghurt. De er enkle og raske å bake disse muffinsene, men de er utrolig gode, og med nøtter og gulrøtter - litt mere mat og litt mere å tygge på. Amerikanske muffins.

Kjempegod grunnoppskrift på store amerikanske muffins ! Denne oppskriften kan varieres i det uendelige. Du trenger: store muffinsformer dl siktet hvetemel dl yoghurt naturell dl sukker ts vaniljesukker ts bakepulver egg gram smeltet smør. Visp sammen romtemperert smør, egg, melk og yoghurt i en bakebolle. Rør inn gulrot, hvetemel, sammalt mel, bakepulver og salt i muffinsrøren.


Fordel røren i muffinsformer (bruk gjerne muffinsbrett) og topp med gresskarkjerner. Se flere deilige matmuffins her. Ha egg, cottage cheese og kesam i en bolle, kjør glatt med stavmikser.

Velkommen til mitt søte kakeparadis! Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet. Her på Det søte liv viser jeg deg samlingen min med bakst og deilige kaker i alle slags varianter, lekker konfekt og nydelige desserter. Sett ovnen på 220°C. Ta fram et muffinsbrett og egg papirformer i brettet.


Ha eggene i en bolle sammen med honning eller agavesirup, olje, salt og yoghurt naturell og rør det godt sammen. Tilsett havregryn, begge typer mel og bakepulver. TINE Yoghurt Naturell er den opprinnelige TINE Yoghurten. Den har en fyldig konsistens, en mild og syrlig aromatisk smak og inneholder fett.


Lise Finckenhagen bruker grovt mel og fyller dem med skinke, ost, paprika og vårløk. Muffins trenger ikke være bare søtt. Matmuffins passer fint til lunsj eller i matpakken når du skal på tur. Baka charmiga muffins ! Detta förträffliga bakverk är perfekt till fika - eller varför inte som en trevlig present? Här hittar du recept på muffins med yoghurt.


Lag muffins med Q Naturell yoghurt. Enten med gresskar, banan eller eple.

Vi fikk lyst på gresskar, vi. Rør inn hvetemel, grovbakst, bakepulver og en klype salt. Skjær baconet i små biter, finhakk løken og skjær paprikaen i små terninger og hakk gressløken. Lettvinte rundstykker med yoghurt Noe av det jeg stort sett bestandig har i fryseren, er rundstykker i én eller annen form.


Stek baconet sprøtt og gyllent. Er utrolig deilig å kunne ta opp ett rundstykke hvis jeg har lyst på noe godt til kveldsmat eller å ta opp en aldri så liten bunke til felles frokost. Vil du ha muffins som stopper i høyde med papirformene, fylles de halv-fulle.


De er litt delikate med den høye litt sprekte toppen, synes nå jeg #128578; Stekes 1grader midt i ovnen i – minutter, til en pinne stukket i midten av en muffins kommer. Oppskrifter med Yoghurt naturell Yoghurt er et melkeprodukt som består av syrnet melk. Det blir blir brukt til en lang rekke matretter, men det blir også spist med frukt eller bær som et raskt og enkelt mellommåltid. Alle naturellvarianter kan brukes til denne kaken - altså også de med fettinnhold.


Bruksområde for Yoghurt , naturell. Gresk yoghurt fra FAGE fås kjøpt i mange Meny, Ultra og ICA-butikker rundt omkring i landet. Hvis du skal lage klassisk tzatziki helles naturell yoghurt i et kaffefilter til avrenning en times ti da blir yoghurtmassen fastere. Det er ikke spesielt vrient å lage det selv.


Alt du trenger er melk og youghurt ( naturell ). Du varmer opp melk til litt over kroppstemperatur og har i litt yoghurt. Les mer om hvordan du gjør dette her. Nedenfor har jeg samlet et solid knippe med oppskrifter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg