tirsdag 12. mai 2015

Seng 150x200

Alltid lave priser og et stort utvalg! Stort utvalg og lave priser. Senger til lave priser. Jeg prøvde denne i dager, men ble aldri vant til den, lite sprett i madrassen som gjorde det vanskelig å snu seg.


Jeg ble stiv i ryggen og timer var for lenge. Mulig den var for hard.

Veldig glad for 1dager garanti. Bohus har det største utvalget av madrasser og senger. Med kjente leverandører som Jensen, Wonderland og Tempur, samt egne merker som Signature Collection Sleeping og Zen har vi madrasser og senger til alle behov.


Den skal ikke være for myk, ei heller for fast. Hos oss har vi et stort utvalg senger og madrasser, alt fra kontinentalsenger og rammemadrasser til regulerbare senger. Vi har senger til liten og til stor, og til ethvert behov.


Drøm søtt i en stilig og deilig seng ! Valg av seng er viktig.

Riktig seng kan både være et fint midtpunkt i et soverom, og er også veldig viktig for søvnkvaliteten. Men det er ikke like enkelt alltid å velge en seng. Kjempefin seng , men dårlig midtbjelken. Den som er midt i senga er tynne trefliser limt oppå hverandre og beina er har plast. Tre bjelken knakk da en person på kilo satte seg i midten av senga ! Vi får ny midt bjelke.


Fin seng og god å ligge i, men fikk desverre feil pose med skruer til senga. En kontinentalseng er en komplett løsning, her er både komfort og design i fokus. Kontinentalsengen består av tre lag, en rammemadrass, en skumgummi- eller springfjærmadrass og en overmadrass på toppen. Når du er på utkikk etter ny seng , må du blant annet tenke over hvilken størrelse sengerammen skal ha.


Det avhenger av hvilken madrasstørrelse du allerede har eller skal kjøp. Her finner du sengerammer i ulike design og materialer. En god dag starter her. Ny katalog - mange nyheter!


Få varene levert hjem. Sjekk ut den nye katalogen her. Problemet er at det ikke alltid ser spesielt fint ut. Hos oss finner du et bredt utvalg av senger til meget god pris.

Da har vi på Trademax løsningen for deg! Finn din nye oppbevaringsplass som er passende men samtidig en rimelig og komfortabel seng ! Zen Polar er vår rimeligste madrass-serie. Den består av rammemadrass i tre størrelser og kontinentalseng i tre størrelser. Her legger du informasjon om hva slags seng og madrass du har behov for, og vi gir deg et forslag ut ifra hva vi syns passer deg best.


Les mer om våre kvalitetsmadrasser på IKEA. Rammemadrasser er veldig populært blant studenter, som gjesteseng og på ungdomsrom. Alt du trenger er en overmadrass og ben for å gjøre senga komplett. Hvis du vil, kan du gi senga et helhetlig uttrykk ved å sette sammen matchende rammemadrass og hodegavl. En og samme madrass passer ikke til alle.


Køyene kan leveres med skjøtestykker som hever avstanden mellom køyene med cm. Alle sengene kan bestilles i spesialmål, og køyene kan speilvendes. Ved compact living er en smart idé å innrede med en seng i stuen som kan fungere som en dagseng - en sofa på dagen som er smidig å re opp på kvelden. Det er like dekorativt å stille en seng direkte på golvet, som å ha lave eller høye ben montert. For oss er kvaliteten like viktig som å tilby noen av markedets beste priser.


Med en overmadrass vil sengen din raskt bli oppgradert til å gi deg optimal støtte, samtidig som den vil beskytte din madrass mot slitasje. Få en god natts søvn med en rammemadrass fra Bohus. Velg mellom våre ulike størrelser, stiler, farger, prisklasser og fasthet.


Se hele utvalget her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg