torsdag 14. mai 2015

Gratulasjonskort konfirmasjon

Gratulasjonskort til mange Anledninger. Lynrask Levering og Gode Priser! Nordens største utvalg! Konfirmasjonskort - dikt.


Skal du skrive tekst på konfirmasjonskort, vil et lite dikt kunne si mer enn mange ord.

Vi gir deg her gratis konfirmasjonsdikt som du kan bruke som tekst på konfirmasjonskort. Lage en gratulasjonskort. Dersom du skal ha gratulasjonskort til en spesiell anledning da er fotoknudsen. Hos oss er alle anledninger spesielle, og derfor kan du lage flotte gratulasjonskort til bryllup, konfirmasjon , dåp, bursdag eller andre anledninger.


Skal du i konfirmasjon , men er usikker på hvilken tekst som kan passe på et konfirmasjonskort? Fortvil ikke, vi kan hjelpe deg. På denne siden har vi samlet tekster og sitater som passer godt til en konfirmant.


Vi håper du finner en tekst du liker!

Et foto takkekort konfirmasjon viser hvordan konfirmanten så ut på den aktuelle dagen, og er et minne som slekt og venner kan ha i mange år framover. Takkekort konfirmasjon med flere bilder gjør at du kan lage din egen collage eller bildeserie. Du kan lage foto takkekort konfirmasjon med både finklær og hverdagsklær.


Hva kan man skrive på konfirmasjonskort? Det avhenger veldig av hvor godt du kjenner konfirmanten, men det er uansett ikke noe fasit på dette. Du står med andre ord ganske fritt.


Mange velger bare å skrive Til lykke med konfirmasjonen eller noe i den duren, men jeg tror mange vil sette pris på om du kan være litt mer personlig. Dette innlegget ble skrevet i Hverdagen og alt det andre og merket blogg, bordkort, dikt til konfirmanten, gaveesker, komfirmant høst, konfirmant tekst, konfirmant vår, konfirmasjon , konfirmasjonskort, konfirmasjonstekst, ord til komfirmanten, tekst konfirmant, tekst til konfirmanten, woweffekt av lindaslilleverden. Bokmerk permalenken.


Sitater til bruk ved konfirmasjon. Nyttig for deg som skal holde tale eller skrive en fin hilsen til konfirmanten. En konfirmasjon er en stor begivenhet og fortjener å feires med familie og venner.


Tenk helhet allerede fra invitasjonen, så hjelper vi deg med en rød tråd gjennom hele den store feiringen. Kortshop har konfirmasjonskort du vil ️. Kort både med og uten bilder. For deg som skal arrangere konfirmasjon ! Du finner tekst til konfirmasjonskort, tips om bordpynt og serviettbretting, blomsterdekorasjoner, invitasjoner, taler og sanger.

Vi viser deg også hvor du kan kjøpe konfirmasjonssanger og taler til den store dagen! Abonner deg på våre nyhetsbrev og kampanjer! Samisk tekst og motiv, selges med konvolutt. Variert utvalg i gratulasjonskort til konfirmanten. Både med og uten lomme til pengegave!


Velg blant våre håndlagede eksklusive bestselgere! Våg å være fri Våg å føle det du gjør si det du vil si. Kanskje de som holder munn, er reddere enn deg. Ein i familien skal konfirmere seg i år og eg tenkte å skrive eit fint sitat, ordtak, visdomsord eller lignende i kortet, men eg kommer ikkje på noe som kan passe. Noen som har noen gode forslag på lager?


Lag personlige invitasjoner konfirmasjon med dine bilder! Trykkes i Norge 48-timers levering Konvolutter inkl. For å gi deg en bedre opplevelse bruker Optimalprint informasjonskapsler. Ved å fortsette å bla gjennom websiden godtar du vår bruk av informasjonskapsler.


Gå selvsikkert i retning av dine drømmer, lev det livet du har sett for deg. Det er mang øyeblikk i livet som vil fengsle deg, men bar noen få som vil fange ditt hjerte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg