tirsdag 26. mai 2015

Pavlova det søte liv

Pavlova det søte liv

Topp den med krem og smak etter ønske. Klassisk vri med bær. Se oppskriften her. Alt er testet ut, bakt og smakt av meg. Alle oppskriftene er garantert gode og enkle å få til.


Pavlova det søte liv

Jeg håper du lar deg friste! Jeg deler jevnlig ut flotte giveaways, så det lønner seg å følge med! Det søte liv har 300. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Lagret fra detsoteliv.


Oppskriften passer til en stor langpanne, ca. Denne Pinnen ble oppdaget av ALVHILD. Har du glemt kontoen din? Saved from detsoteliv. KAKER er ikke så veldig sunt,.


Pavlova det søte liv

Søte kollega Kristin skulle komme på besøk med sin lille Olai, og dette fortjente jo en kake. Hei og velkommen til min lille kakeblogg! Hyggelig du stakk innom.


I denne bloggen går det mest i kaker, men det dukker også opp mat og andre godsaker innimellom, så det er bare å følge med! Pavlova med sitronkrem og bær. Og så er jeg veldig nysgjerrig på hvordan du fant bloggen min, så legg gjerne igjen en liten hilsen!


Ha i eddik mens du visper. Bland sukker, maisenna og vaniljesukker, og tilsett det litt etter litt i eggehvitene mens du fortsatt visper. SOKRATES Tenk at du setter tennene i en akkurat passe myk og akkurat passe søt kake med en smak som fyller hode og hjerte med lykkelige minner. Under prisutdelingen Årets Matblogger arrangert av Mathallen Oslo og godt.


Kos deg med julebaksten! Snart er det mai og festkakesesong! Allerede som 14-åring var hun en erfaren kakebaker, og til sin egen konfirmasjon bakte hun kaker! På bloggen detsoteliv. Dette er en oppskrift kakeblogger Kristine Ilstad har fått gjennom barnehagen datteren hennes gikk i. Den skal være den aller beste sjokoladekakeoppskriften som barnehagestyreren Wonja har smakt gjennom år.


Pavlova det søte liv

Kakerøren passer til. Hun gir deg gjennomprøvde, grundige, enkle og garantert gode oppskrifter på sine beste og mest populære kaker, desserter og andre godsaker. Chiapudding med vaniljekesam røres raskt sammen på kvelden, så har du den perfekte sommerfrokosten! Hver jul er det tusenvis som klikker seg inn på oppskriften og kommenterer hvor god den er. Kombinasjonen mandelbunn, lys sjokoladekrem og mørk sjokoladeglasur er noe de fleste elsker.


Boken inkluderer også Kristines beste desserter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg