mandag 25. mai 2015

Hoster opp skummet slim

Mote til rett pris - Shop enkelt online hos Zoovillage - Premium brands! De første dagene med forkjølelse kommer det kanskje opp en del slim med hosten, men så blir det mer og mer en plagsom tørrhoste (”krillehoste”). Opphostet består mest av skum og tynt spytt. Av og til kan det hostes opp en liten klatt av seigere slim i skummet , men det oppdager en ikke hos barn.


Uanset hvilken farve slim man hoster op, bør man søge læge, hvis det fortsætter mere end et par dage, og naturligvis være opmærksom på, at man er ekstra udsat for hoste med slim som ryger. Et af de symptomer, der fortæller meget om hoste med slim , er feber.

Mykoplasmalungebetennelse hos mennesker gir hoste med grå-hvitt, boblete ekspektorat ( slim som hostes opp ). Hosten kan vare i flere uker etter at effektiv antibiotikakur er gitt. Vanligvis høres ikke fremmedlyder ved lytting på lungene. Snørr, slim , rennende nese og postnasal drypp.


Det høres skittent, men visste du at fargen på snørr og slim kan fortelle mye om hva som skjer i kroppen din? Fargen på slimet kan gi ledetråder til hva som forårsaker rennende eller hvorfor du hoster opp slim. Snørr er klar, hvit, gul, grønn, brun, rød eller grå.


Jeg tror aldri at jeg har hatt skikkelig halsbetennelse før, men det må være det jeg har fått nå.

Listen over symptomer er lang, og nå har hosten gått fra å være tørrhoste til å være produktiv hoste. Innimellom hoster jeg opp gule slimklumper. Er det normalt ved halsbetennelse? Er litt vanskelig å forklare, men er akkurat som det kommer noe opp halsen og gir litt slipp der og da begynner jeg å hoste. Lager sånn rar skurrelyd.


Veldig ubehagelig, men hoster jo opp mye skum og slim og det er litt godt. Slim i halsen kan skyldes en infektion, støv, tobaksrøg mv. Normalt vil de nederste luftveje være sterile, altså fri for bakterier.


Men du kan begynde at hoste, hvis du f. Når din krop hoster , vil mellemgulvet trække sig sammen og hurtigt sende alt luften ud af luftvejene. Opspyt som er tykt, gulligt eller grønt, er sammen med feber tegn på en betændelse med bakterier. Tyndt og klart opspyt er tegn på en betændelse med virus.


Bakterier kræver behandling med antibiotika, medens virusinfektioner går over af sig selv. Hvis du ikke hoster slim op, kaldes hosten for tør hoste. Tør hoste ses hyppigt ved astma. Normalt bør sputum være flytende og gjennomsiktig, hvis en person hoster opp en liten mengde av slikt slim - det betyr at det ikke er noe å bekymre seg for, kroppen renser lunger fra akkumulerte partikler. Hvis hosten blir våt, og sputumet endrer farge - dette indikerer utviklingen av bronkopulmonal patologi, som kan ha en annen etiologi.


Hoste ha mange forskjellige årsaker, for eksempel allergier, røyking, sykdom eller tørrhet i miljøet og været forandrer seg.

Produktive hoste, som vanligvis er forårsaket av influensa eller en kal oppstå når man hoster opp slim og slim. Tørr hoste er ofte forårsaket av nesten noen annen grunn, og kan være svært vanskelig å kurere. Tunge røykere vil ofte hoste opp en liten mengde brune slim , spesielt om morgenen, og i de fleste tilfeller er dette bare en normal del av lungene prøver å rense seg selv og utvise utenlandske partikler. Individer som prøver å slutte å røyke kan også finne seg hoste opp store mengder av brunt slim. Hoste opp slim kan gi viktig informasjon om sykdommens art.


Den hoster opp blod kan være et resultat av den kraftfulle hoste. Det er ikke i seg selv alarmerende. Spy vil også ha urenheter purulent væske og blo og ved kjøring av forløpet av sykdommen, vil de endrer sin konsistens, slik at kan ligne kaffe malt eller bringebær gelé. Hos små eller unge hunder kan dette raskt føre til alvorlig dehydrering, mens store hunder klarer seg generelt bedre.


Når en baby hoster , kan det være skummelt, men det er vanligvis ikke et tegn på en alvorlig sykdom eller tilstan ifølge Kidshealth. Faktisk er hoste gunstig fordi det bidrar til å beskytte babyens luftveier. Hoste kan være forårsaket av astma eller en bakteriell eller viral infeksjon.


Denne tilstanden blir enkelt overført fra en hund til en annen. Dette skummet kan etterlades som en pølse på gulvet, eller hunden kan svelge den. Hvis det oppstår en fargetrykk plutselig under hode, betyr det at det er klart noe galt med luftveiene. Phlegm kan ha en annen farge: hvit, gul, grønn, brun, grå, rosa. For eksempel kan hoste opp grønt slim tyde på bronkitt, langvarig pleurisy og ondt i halsen.


Tydeligvis krever det for hver enkelt sykdom egen behandling. Klar slim er ofte forårsaket av: Allergisk rhinitt: Dette kalles også nasal allergi eller noen ganger høysnue. Det gjør at kroppen din produserer mer nese slim etter eksponering for allergener som pollen, gress og ugress. Denne slim oppretter postnasal drypp og kan få deg til å hoste opp klart slim.


ORZ: Sputum slim , skummet eller tykt, har en gjennomsiktig hvit farge. Vanskelig å skille, glittende, klar sputum karakteristisk for bronkial astma. Patologi er preget av perioder med eksacerbasjoner hvor det oppstår problemer med å puste (vanskeligheter med innånding), hvesenhet, som kan høres selv fra avstand og tilbakeleveringer når pasienten er i tilfredsstillende tilstand.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg