onsdag 13. mai 2015

Gravid tvillinger mage

Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Jeg fikk tidlig mage med mine andre to så jeg hadde ikke mistanke om tvillinger.


Samboeren min sa fra uke at det var nok tvillinger. Men vet ikke om det vistes. Sover mye etter jobb i motsetning til mine to andre fullførte svangerskap. Synes magen er stor nå da.


Er visst vanligere å få tvillinger når man blir eldre. Er magen så oppblåst at du ser fødeklar ut allerede? Oppblåst mage er kanskje litt slitsomt, men helt vanlig for gravide. Og faktisk er det slik at din trege fordøyelse er positiv for barnet ditt!


Her må du få søstrene dine på banen først som sist. Da blir det utrolig frustrerende med en søster som ikke vil forplikte seg til noe. Dere har selvfølgelig forskjellige roller i familien som gjør det litt utfo. I uke kan magen din faktisk være større enn en enlingegravids mage ved termin! Med to barn i magen vil kapasiteten til magesekken bli redusert.


Frem til uke vokser tvillinger like mye som enlinger, etter det avtar vektkurven. Dette er andre barnet mitt. Hadde ganske veltrent og ikke minst flat mage før jeg ble gravid gang. Er like stor nå som jeg var mnd med jenta. Stor fra jeg legger meg til jeg står opp.


Ikke blir den mindre heller. Jo tidligere denne delingen skjer, jo mindre vil tvillingene dele av hinner og morkake. Det ene bildet er fra morgningen.


Ved siamesiske tvillinger har denne delingen skjedd senere enn dager etter befruktning. Grunnen til at gravide ofte får vondt i magen og opplever mageplager som luft i magen, treg mage eller forstoppelse, er at kroppen produserer en rekke hormoner under graviditeten. Hormonene bidrar til å gjøre vevet i kroppen bløtere, for å gjøre den i stand til å utvide seg. Da jeg gikk gravid med mine tvillinger fikk jeg ikke synlig mage før jeg var ca uker, så det er veldig individuellt.


Gravid tvillinger mage

Jeg skjønner at tanken på at det kan være tvillinger skremmer deg, men det finnes verre ting her i livet enn å få to på en gang. Før den første ultralydundersøkelsen vet man som regel ikke om man venter ett eller flere barn. Beskjeden om at man er gravid med tvillinger , pleier å komme som en stor overraskelse.


Den fremkaller kanskje både glede, bekymring, spenning og forventning. Jeg har ikke tvillinger i familien en gang, så det var veldig uventet,. Jeg så en annen kvinne som var gravid med trillinger som var ganske slank fra før av, og hun hadde gigantisk mage.


Hva du bør være oppmerksom på i et svangerskap med tvillinger. Jeg har fått vite at jeg venter tvillinger - hva innebærer dette? Straks det er påvist at du har mer enn ett foster, vil svangerskaps kontrollene bli hyppigere og grundigere. Ved påvisning av et RhD-positivt foster hos en RhD-negativ gravid , gis det tilbud om forebyggende behandling i svangerskapet og etter fødselen. Behandlingen gis som en sprøyte med spesifikt immunglobulin mot RhD og blir vanligvis gitt ved sykehuset du skal føde.


Gravid uke – Fostrets utvikling. Barnets utvikling går fort og du kjenner sikkert at det bobler og pirrer i magen. I begynnelsen kan det være vanskelig å avgjøre om du bare er sulten, har spist noe du ikke tåler eller om det faktisk er barnet i magen du kjenner. Denne risikoen avhenger av klassifikasjonen beskrevet ovenfor.


En oppfølgingsstudie av danske kvinner (3) med tvillinger viste at sjansen for å føde levende foster var (Hver sin livmor), 8 (hver sin fosterhinne) og 6 (deler begge). Manglende vekst: Alle tvillinger har økt risiko for manglende vekst i mors liv (1). Alt om mage , kropp, fostret, kosthold og utvikling i uke 28. Barnet ditt ligger nå ofte i rett posisjon for fødselen, med hode nedover mot kroppens nærmeste utgang. Kjenner jeg blir skikkelig misunnelig og utålmodig.


Er uker i dag og ser svært lite til magen. Kan skimte det når jeg ikke har klær, men med klær er det ingen som kan se at jeg er gravid. Flere som ikke har fått mage ? I dag tenkte jeg å ta en liten gravid oppdatering som jeg tror kan være viktig for andre som kommer i en lignende situasjon som meg.


Gravid tvillinger mage

TIDLIG STOR GRAVIDMAGE Allerede i uke kom det en synlig gravid mage , slik jeg er vant til at det gjør på meg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg