tirsdag 12. mai 2015

Plaget med kvalme

For meg henger nemlig magesmerter, kvalme , og følelsen av å besvime sammen – og som regel ender det med spurt mot doen og skikkelig diaré. Med kvalme menes ren kvalme , eller kvalme kombinert med oppkast og brekninger. Lindrende (palliativ) behandling brukes som et begrep for behandling som gis til personer med uhelbredelig sykdom, og hvor det også er kort forventet leveti ofte definert som mindre enn til måneder.


Har kvalme og mulig diarè. Hvorfor får man diaré, og hvorfor får man kvalme ? Plaget med diaré og mageplager.

Om du er plaget med hodepine og kvalme regelmessig, selv om det er i milde varianter, så oppfordrer vi deg til å ta kontakt med din fastlege for en vurdering, samt hjelp til å sette opp en behandlingsplan for å stoppe dette. Les mer: – Dette Bør du Vite om Stressnakke. Jeg blir mye plaget med kvalme og svimmelhet, og har vært det siden før sommerferien. Jeg har vært hos legen, tok blodtrykk og mange blodprøver. Alle prøvene var fine.


De siste mnd har jeg ikke brukt linser, gikk tom, og fikk aldri somlet meg til å bestille nye. Så jeg vet synet ikke er helt br. Når barn plages av kvalme og oppkast.


Mange av oss er vel ikke ukjente med problemer som kvalme og oppkast.

Det kan til tider bli en stor belastning for hele familien, men selvsagt først og fremst for barnet. I fjor høst startet jeg med Cipralex mg som ga sterke bivirkninger på kvalme og oppkast. Utover dagen føler jeg ingen kvalme.


De aller fleste har nok opplevd å bli dårlig i bilen, flyet, båten eller på toget. Det er bevegelsen du utsettes for når du reiser som ofte utløser kvalme. Heldigvis finnes det medisiner for de som er sterkt plaget.


Disse virker ved at de stabiliserer denne nerven. I brevet ditt skriver du om ubehag ”midt på, litt oppe på magen”. Du er også plaget med kvalme og halsbrann. Under dette punktet på magen befinner magesekken og nedre del av spiserøret seg.


Din kvalme og syreplager peker således i retning av problemer i mage, spiserør og muligens overgangen til tynntarm, tolvfingertarmen. Et kjerringråd mot kvalme er å suge på en sukkerbit. Kvalme - kjerringråd.


Dette vil for det første hjelpe til med at man ikke tenker så mye på kvalmen og i tillegg tilfører man næring til magen. Er det noen andre som er plaget med kvalme ? Hvilke tiltak har dere gjort, medisin eller sykemelding? Kanskje dere klarer å lide dere gjennom det? Jeg er konstant kvalm, spyr ikke hver dag.


Men kvalmen er helt lammende.

Personer med angstlidelser er tre ganger så hyppig plaget av kvalme , viser undersøkelsen. Det kom også overraskende at sammenhengen mellom kvalme og det man trodde var klassiske årsaker til kvalme , nemlig røyking, alkohol og kaffe, ikke var så sterk. Jeg som skriver dette er mann år. Jeg jobber som programmerer og har jobbet profesjonelt foran pc i ca.


Det startet som lyn fra klar himmel på en flyplass, da jeg hastet avgårde for å nå et fly. Noen mennesker sliter med store gassproblemer som plager dem det meste av tiden. I noen situasjoner kan luft som du ikke kan slippe ut, forårsake intense, kortvarige magesmerter.


Selv om du ikke kan stanse gassproduksjonen, finnes det tiltak som kan bidra til å redusere gassproduksjonen, lindre dine ubehag og forhindre at du bringes i. Tror det er helseangst, angsten for å dø og være alene som er det jeg er mest redd for. Veldig fint med en tråd hvor man kan se man ikke er alene :) noen ganger føles symptomene så merkelige.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg