torsdag 28. mai 2015

Pastasalat til koldtbord

Det vart mykje pastasalat og nok til fleire måltider. Nyyyydelig #128578; Prøv krema pastasalat du også! På varme dager frister det for min del med slike måltider gjennom dagen.


Hun har også gitt ut boken Mat til fest med tips og oppskrifter. Det viktigste er å kose deg når du arrangerer selskap, men også å lage en god arbeidsplan.

Begynn å planlegge tidlig, og skriv ned alt i en notatblokk for å få god oversikt, tipser hun. Få Wenches tips til koldtbord -menyen og oppskrifter lenger ned i saken. Pastasalat er enkelt og godt tilbehør som kan lages hjemme i en fei, og passer til grillmat, koldtbord eller i matpakka. Denne sommerlige pastasalaten er enkel å lage med fetaost, grønn pesto og tomat.


Ha gjerne i kylling, bacon og oliven også. Skikkelig smakfull, fargerik, superenkel å lage og virkelig en slager rundt middagsbordet! I våre øyne et tradisjonelt koldtbord med spekemat, eggerøre, brød og ost, kjøttkaker og potetsalat.

Koldbord som dette er det lett å forholde seg til som vegetarianer, det er alltid noe man kan forsyne seg godt av, men det kan allikevel være fint å sette en stor pastasalat på bordet. Får mer og mer sug etter denne salaten for hver gang vi lager den her i huset. Krydrer kyllingfiletene ekstra godt,og vender pastaen i ekstra pesto før jeg har det i med det andre.


Tar også små søte tomater i,det frisker opp. Klarer så vidt å vente til neste dag da den er best,men da forsvinner også alt. Takk for smaskens oppskrift,Malene! Pastasalat 1: pakke pasta penne kokes al dente.


Oppskriftene er til ca 6-personer vil jeg tro. Koldtbord er fristende og flott til store anledninger. Enkelt kan det også være. Det meste får man kjøpt ferdig i butikken.


Da er bare det morsomme igjen, å pynte fat og bord. Kjøp inn forskjellige salater, frukter og grønnsaker til å pynte med. Gjestene blir alltid begeistret over et lekkert pyntet bord.


Da blir ikke de store anledningene så slitsomme å stelle i stand til som de.

For å hjelpe deg til å finne de beste rettene til nettopp ditt koldtbord , har vi samlet en rekke oppskrifter med lenker til hver sin kategori hvor du kan finne andre gode retter. På de neste sidene finner du oppskriftene du trenger Dersom du ikke finner den oppskriften du leter etter kan du se alle oppskriftene til koldtbordet her. Gode tips til fristende og enkle koldtbord til store anledninger.


Ha smør i en panne og stek bacon på middels varme i stekepanna til det er sprøstekt, ca. Legg stekt bacon over på tørkepapir, da trekkes fettet vekk og du får et sprøere resultat. Våre koldtbord kommer ferdig pyntet på fat med tilhørende garnityr. Godt nyttår alle fine følgere! Ett av mine nyttårsforsetter er å bruke mer tid på blogg, og roe litt ned på andre ting som gjør hverdagene mine travle!


Står hjemmelaget koldtbord eller tapas på menyen til den store festdagen? Mine forslag til tapasretter. Jeg har tatt meg en skikkelig rundtur i egne oppskrifter, og samla sammen oppskrifter som passer som fingermat.


Når jeg lager tapas tillater jeg meg å blande typiske spanske tapasretter med en rekke andre bidrag fra andre verdenshjørner. Sennepen gir en skarphet som står fint til koldtbordmaten, særlig til ting med litt fett i, som feks laks. Til salat med avokado passer sitrondressingen best, og uten sennep. En deilig pastasalat passer ypperlig til både lunsj, middag og kvelds.


Denne varianten er lett og gir en liten smak av vår. Bland sammen dine favorittgrønnsaker, og lag en kremet saus med lettrømme og majones. Smakssett med enten kinesisk løk, hvitløk eller kanskje litt chili, alt etter hva du foretrekker. Server med godt brød. Tips: Her er det brukt kinesisk hvitløk, men du kan også.


Jeg lager ofte koldtbord , lager på bestilling og. Har laget alt fra til 1personer. Prisen avhenger av råvarene egentlig, men det er tross alt MYE billigere å lage det selv.


Det som er slagere når jeg lager det er: Kalkun i skiver.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg