fredag 8. mai 2015

Asker herrefrisør

Våre frisører har solid og sterk erfaring gjennom kontinuerlig kursing og perfeksjonering. Dame-og Herrefrisør. Vi har flotte frisører med erfaring, og vi har også veldig billige priser!


Herreklipp 200Kr og dameklipp 3Kr! Vår salong har en hyggelig og varm atmosfære og vi sørger for at kunden er alltid i sentrum. Hovedaksjonær og daglig leder er gründeren selv, frisørmester Synnøve Helene Eiken. Tiur Frisør er en koselig salong for damer, herrer og barn.


Både på nye produkter og teknikker. Utdannet dame og herrefrisør med svennebrev og makeup artist, med års erfaring. Elsker utfordringer, både i farge og klipp, men også å løse problemer ved hjelp av riktige produkter. Hos oss legger vi vekt på god faglig kunnskap og kreativitet.


Vi er frisører, hvor av også er utdannet. HelseRespons er et produkt fra WTW AS. Asker Postadresse: P. Hårklipp hos Cutters Frisør. Kun 29- for dameklipp, herreklipp og barneklipp.


Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Bølgelengde er en dame- og herrefrisør som holder til på Vettre Torg. Det er registrert ansatt(e) i bedriften.


Asker herrefrisør

Et besøk hos oss skal være et pusterom i en ellers så hektisk hverdag. Foretaket har registrerte ansatte. La Vida frisør og Torhild Hamre i Drammen.


Du finner oss på Torgeir Vraas Plass 2. Vi hjelper deg å finne frisyren som passer deg, og vi kan gjøre mye ut av din frisyre – selv om du kanskje har kort hår. For bestilling klikk her, og klikk les mer for priser! Nytt frisørkonsept som tilbyr rask og effektiv hårklipp for damer og menn. Sjekk priser og les kundeomtaler før du bestemmer deg. Vi utfører de fleste friørbehandlinger og ønsker du silkemyke hender, så kan vi anbefale pleiendehåndvoks.


Alle NYE kunder får nå også en et unikt tilbud - spør etter vår Velkomst pakke og motta flotte verdikuponger! Avdelingsleder: Andrea M. Lese eller skrive anmeldelser om ASKER HERREFRISØR Heidi Andersen. Næringskode(r): 902. Der møtes du av hyggelige medarbeidere og kan få en gunstig klipp! Her finner du en komplett oversikt over alle bedrifter på stedet samt lokale nyheter og værvarsel.


Salongen tar drop-in! Er det en bedrift i ditt lokalområde du mener fortjener en ekstra oppmerksomhet kan du søke frem eller klikke deg frem til bedriften og legge inn en brukeranmeldelse. Intermezzo Frisør ønsker deg velkommen til lyse og fine lokaler i gateplan, midt i hjertet av Bekkestua. Med godt håndverk og yrkesstolthet vil vi gjøre vårt beste, for at du skal få en flott opplevelse i den gode atmosfæren her hos oss.


Vi gleder oss til å se deg! Du velger beløpet, de velger behandlingen. Hos oss kan du kjøpe gavekort både på hjemmesiden og i salongen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg