mandag 25. mai 2015

Gratulerer med dagen bestevenn

Nyt bursdagen din og gratulerer så mye med dagen min bestevenn ! Jeg gleder meg til mange års vennskap, latter og feiringer med deg. Jeg ønsker deg all kjærlighet og lykke i verden. Gratulerer med dagen min venn! Du feirer barna som om det er julaften, 17.


Denne dagen startet klokken 12:med sang og latter fordi vår alles kjære Miamor har endelig blitt år.

For årsiden møttes vi fordi jeg datet hennes bestevenn og fant ut at Mia var mer min type så shit happens og jeg kastet henne på mobillisten min. Nora du er verdens beste! Jeg vet at du har virkelig gledet deg til å bli år.


Jeg håper du får en strålende dag , det fortjener du med kake som jeg har bakt! Jeg og Heidi har en greie at vi lager kaker til hverandre hvert år selv om dette er det året da. Endelig er du gammel nok til å betale dine egne regninger. For meg, det er ingenting bedre enn å dele denne spesielle dagen med min favoritt person: du.


Ikke ta livet så alvorlig.

I din alder er det ingen som vil ta deg seriøst uansett. Det finnes nemlig mange forskjellige måter man kan si gratulerer med dagen. Dersom du ønsker en bursdagshilsen med en morsom vri, kan du se flere eksempler på denne siden: Morsomme bursdagshilsener. Dersom du er på utkikk etter et bursdagsdikt, kan du finne flere forslag på denne siden: Bursdagsdikt. Det er bedre å være over bakken enn under den!


Berømte sitater Inger Hagerup Nils-Fredrik Nielsen Livet Kjærlighet Kloke sitater. Jeg er så glad du er min bestevenn ! Min venn jeg alltid kan strekke poten ut til! Du er alltid der for meg. Dine porer døyr alltid med meg, uansett hva.


Ved å fortsette å bruke nettstedet godtar du å dette. Her kan du gratulere pappa med dagen , sende inn et bilde av ham eller bare fortelle hva som gjør at akkurat han er verdens beste far. Vi alle gratulerer deg så mye med dagen i dag ,. A - Å Bursdagssitater Alder - antall år Morsomme sitater Walt Disney Vennskap Hans Børli Astrid Lindgren Populære sitater Norske ordtak Sitatbilder Varme sitater Grip dagen Nye muligheter Inspirerende sitater Henrik Ibsen Personlighetstest Selvforvikling.


Og i dag har hun altså bursdag! I ekte Hollywood stil blir det feiret med kake, gjester, hoppeslott og utkledning hjemme hos oss. Har du ikke fått invitasjon så er det nok fordi du gjennom året ikke har vist Daisy den kjærligheten hun fortjener.


Klem fra mamman din!

I dag er Noah år gammel, og han har fått en nydelig start på dagen sin, tett etterfulgt av en kjempekoselig dag i barnehagen hvor de hadde hatt bursdagslunsj- samt bursdagssamling. Vi har sendt deg en søt invitasjon og håper du benytter denne gylne anledningen til å ta med deg hele kontoret på jubileumsfeiringen – selvfølgelig til jubileumspris. Vi håper du blir med og feirer sammen med oss på den store feiringen under Overskudd i september.


Så ville heller bare si gratulerer med dagen , og at det ikke alltid handler om å fullføre, med mindre det er fordi det er noe du hvirkelig VIL fullføre, da såklart! Og det er faktisk en kunst som mange sliter med ! Spør du meg er det noe av det viktigste man kan lære seg selv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg