torsdag 7. mai 2015

Navneskilt helsepersonell billig

Kjøp navneskilt online. Se vårt store utvalg her! Perfekt for butikkansatte og andre. Logotrykk i farger. Design dit helt eget navneskilt og hils på gjestene. Få mere informasjon her.


Det er vi stolte av og veldig glade for. Rimelige navneskilt fra kr 80. Med eller uten logo og farger. Rask levering og gratis frakt. Fargeglade navneskilt og lommeskilt som sprer glede!


Graverte navneskilt og 3D navneskilt i mange farger og varianter! Hvit Migenic Wide med navneskilt og saks. Inkl mva € 3Eksl. Legg i handlekurven. Id holder med trekk-snor.


Pennholder med plass til penner, sakser eller pinsetter. Penfix pennholder er utstyrt med en plastlomme med en etikett hvor navn og tittel kan skrives eller printes på selv. Personlig utstyr til helsepersonell , Førstehjelpsutstyr. Medisinske møbler og inventar. Undervisningsmateriell.


Pleie og behandlingsutstyr. Der er for eksempel sykepleieres navneskilt blå, legers navneskilt røde og hjelpepleieres navneskilt grønne. Bestill deg ett billig og flott navneskilt ! Av Hanne Charlotte Schjelderup, 24. Hos oss kan du designe ditt eget navneskilt og du har mulighet for å virkelig vise fram din personlighet.


Med våre navneskilt vil vi sette farge på din personlighet som får din pasient eller kolleger til å smile. Et navneskilt kan være så veldig mye mer enn bare en brik. Gode priser og tilbud. Få tilbud ved større innkjøp! Vi graverer også logo!


Vi har prisintervaller,slik at ved økt antall blir prisen lavere. Dersom du ønsker mer informasjon eller vil endre innstillingene dine, kan du trykke knappen ”Mer informasjon” eller gå til ”Innstillinger for informasjonskapsler” nederst på nettsiden. Skinnmappe med navneskilt for brystlomme. Mulighet for å velge navneskilt mellom ulike farger og symboler.


Navneskiltlomme i solid kvalitet med lang holdbarhet. En del vil ha et enkelt skilt med navn til postkassen. Hvis du er ute etter et navneskilt i enkel utforming til postkassen, finnes det ferdige eksempler i Skiltomaten. Tilpass postkasseskiltet etter dine ønsker og behov. Et postkasseskilt i svarthvitt er ofte godt nok, og er mange ganger det vanligste.


Vi har stort utvalg navneskilt til helsepersonell.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg