fredag 15. mai 2015

Gravid 4 mnd mage

Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Følg graviditeten uke for uke. Les hva som skjer med babyen i magen, og i mors kropp.


Få gode tips til dere som skal bli foreldre hver uke i svangerskapet. Under finner du vår animasjon.

Den viser fosterutviklingen fra unnfangelse til fødsel i mors kropp. Du kan klikke på play og la animasjonen gå av seg selv, med mulighet til å velge pause for å studere den aktuelle uken nærmere, eller du kan velge å klikke på pilene på hver side av illustrasjonen for å klikke deg ukevis fram og tilbake. Slik ser Stine Malene Lund ut måneder på vei. Men jeg tror jeg er heldig, det er jo bare mage , jeg har ikke lagt på meg noe særlig.


Det er fortsatt ganske rart med denne magen. Magen min har aldri vært så stram som nå, så jeg synes egentlig at det er veldig fint. Ingen problemer med hvordan jeg ser ut.


Går du kraftig ned i vekt på grunn av kvalme, bør du oppsøke hjelp – av hensyn til både deg selv og barnet. Især når jeg har spist, selv om jeg spiser små måltider fordi jeg fort føler meg som om jeg skal eksplodere hvis jeg spiser en normal porsjon.

Føler det ser mer ut som jeg har lagt på meg enn gravid mage da legg gjerne med bilde. Stemmer ikke for min del i hvertfall. Derimot er jeg ganske høy, noe som er sagt å ha innvirkning siden babyen har mye mer plass i høyden inne i magen som den kan vokse på før den trenger begynne presse magen utover. Nå er det lenge siden sist jeg var gravid , men jeg husker hvor slitsomt der var å slepe på den vekta foran, så ønsker meg en så kort mageperiode som mulig.


Graviditet, spedbarn. Merker ingen magevekst ennå. Men venninnen min fikk mage med en gang. Vi har samlet noen av de faktaene som fascinerer, forundrer og forbløffer oss mest. Da jeg var gravid med nr var jeg litt lubben, ca kg over normalen, og jeg fikk ikke synlig mage før jeg var nesten mnd , la på meg 0. Gikk ned kg etter svangerskapet.


Alt om mage , kropp, fostret, kosthold og utvikling i uke 32. Han eller henne skal bare øve, øve og øve på de kunnskapene det trenger utenfor livmoren. Når du er gravid i uke så er barnet ditt nesten klar for sin store debut. Når eg var på utralyd så fekk eg veta at grunnen til det var fordi morkaken låg på venstre side og ikkje foran i magen som er normalt.


Begynte i ny jobb for mnd siden, fast 1 jobb, men med mnd prøvetid. Dette er en jobb jeg virkelig trives i, og som jeg kunne tenke meg å fortsette med i mange år fremover. Og så kom bomba i går.


Jippi - men samtidig faen. Kun mnd inn i prøvetiden, og jeg er uker.

Her er oversikten over de vanligste tegnene på at du er gravid. Vi har også føyd til nye tegn etter å ha spurt dere på FB. Typisk med løs mage og diare først, og så kommer mageknipen et par dager etterpå.


Mageknipen vil jeg karakterisere som vanlig diffus mageknip som gjelder øvre del av magen. Vi håper med dette forumet å få litt fart på de gode diskusjonene på Mammanett. Du bør begynne med mg folat daglig allerede når du planlegger å bli gravid.


Jeg venter barn nr. Kutt ut alkohol og sigaretter. Vær forsiktig med enkelte matsorter. Link til liste her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg