mandag 25. mai 2015

Bursdag bilder morsomme

La bildene dine få den oppmerksomheten de fortjener. Bestill fra fotoknudsen! Vi har et stort utvalg design tilpasset livets viktigste øyeblikk. Last ned appen og bestill.


Bevar minnene i en vakker og personlig fotobok. Det er vi stolte av og veldig glade for.

Vi har det du trenger til festen - Stort utvalg i bursdagsgaver også - Kjøp her! Sprell har mye pynt og dekorasjoner så festen bliver perfekt. Noen bursdager er mer vanlige en andre og noen ganske uvanlige. Er du på utkikk etter morsomme bursdagsbilder? Da har du kommet på riktig sted.


På denne siden har vi samlet flere morsomme bursdagsbilder som garantert får frem latteren! Ser du etter morsomme bursdagshilsener, spøker, sitater og bilder for å sette et stort smil på noens bursdag ? Vi har samlet 1morsomme bursdagshilsener for både vennene og familien din! Her kan du velge og vrake blant de morsomste hilsene som garantert vil sette et smil på alle sine ansikter.

Skriv de i bursdagskort, send de på sms eller på facebook. Bruk disse kjappe hilsene under. Så lag et fotoalbum med de beste bildene eller lag et gøyalt krus med bilde , morsomme kjøleskapsmagneter eller noe helt annet. Eller les her for mer inspirasjon.


Hvordan kan du bruke dine egne bilder til bursdagen ? Morsomme innbydelser lager du selvfølgelig her hos CEWE. Enklere blir det ikke! Gled den som har bursdag med en vakker bursdags-bukett – Se det flotte utvalget av bursdagsblomster hos Euroflorist. Du kan også bestille en bursdagskake hos Norges største kakeportal – cake it easy. Gode venner husker bursdagen din, men glemmer alderen.


Gratulerer med nok et spenstig tall i samlingen din. Nå er det din tur til å feire at det er lenge siden du ble født. Vinen gjør underverker. Neste gang du tenker på vakre ting, så ikke glem å tenke på deg.


Vitser Og morsomme Bilder. Vår nettside benytter cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen vi kan tilby. Tips 12: Croquet eller boccia er perfekte spill for en voksen bursdag , og bilder av voksne som konkurrerer kan ofte bli morsomme.


Du må bare finne den invitasjonen som passer deg, finne det beste bildet ditt og laste det opp, og så sendes invitasjonene dine i posten.

Fyll dem med snop og godterier, og la alle få en sjanse til å slå på den for å få tak i godisen. Et bilde sier mer enn tusen ord. Hvis du vil sende en hilsen, kan du bruke en av våre gratulerer med bursdag - bilder nedenfor.


Skal du feire bursdag , er det alltid morsomt å ha bursdagssanger eller taler. Bursdag med sanger og taler. Det høyner stemningen, spesielt om sangene og talene er humoristiske. I bursdag , på skoleavslutning, på hyttetur, i bilen – quiz for barn er alltid en vinner. Men å finne på gode spørsmål og svar som passer til barnas alder, er både tidkrevende og vanskelig.


Smil til verden, og du får en støvel i trynet. Smil igjen, og du har et nytt par!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg