fredag 15. mai 2015

Kid gardiner

Stort utvalg av kvalitetsprodukter til gode priser. Bestill på nett eller hent i butikk. Tekstiler og interiør for baderom, barnerom, bordtekstil, gardiner , kjøkken og soverom. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.


Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!

Alltid stort og oppdatert utvalg. Gardiner av alle typer og sorter. Hos Kid har vi Norges største utvalg av ferdigsydde gardiner. Kjøp gardiner i høy kvalitet og fint design til gode priser. Hos oss finner du Norges største utvalg, slik at du kan skape din egen personlige stil – velg etter behov og smak.


Vi har alt du trenger av gardiner , sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet. Medlemmer i kundeklubben får fri frakt ved kjøp over 1kroner. Se vårt brede utvalg og kjøp i dag!


INTERIØR FÅ DET FINT.

Ved å bytte gardiner får du raskt og billig en helt ny stil på rommene dine. Vi har gardinlengder og gardinkapper til alle rom i hjemmet ditt. Velg fra vårt store utvalg av kanallengder, maljelengder, panellengder m. Via vårt filter kan du enkelt finne den gardintypen og fargen du er ute etter. Spar Kjøps Nyhetsbrev.


Stropper - Stropper gir gardiner et moderne look som er fantastisk om du ønsker å skape en avslappet stemning i rommet. Se bilder og få mer inspirasjon til å velge riktige gardiner på bloggen vår. De står alltid på for å holde både sterk sommersol og nysgjerrige naboblikk ute. Ekstra tykke gardiner hindrer dessuten kald trekk om vinteren. Sist, men ikke minst setter de et personlig preg på hjemmet ditt, uansett årstid.


Du kan tilpasse din egen gardinløsning i vår planlegger her. Vi tilbyr ulike farger, mønstre og materialer på våre ferdigsydde gardiner , slik at du kan finne de gardinene som vil passe ditt hjem perfekt. Solid fargegardiner hos Jotex. Hvilke gardiner passer hos deg?


Mønstrede gardiner i ulike former. Om du velger et gardin til barnerommet kan dette merkes med eksempelvis “barnerom”. Merkingen vil være synlig fra handlekurven, og vil hjelpe til å gi et overblikk om du velger å bestille flere gardiner.


Cellbes på Internett og på postordre!

Kid Interiør er en landsdekkende tekstilkjede med et stort utvalg gardiner , sengesett og andre nyttige interiørvarer til hjemmet ditt. Det er hyggelig med noe nytt, og det skal være enkelt å få til. Riktige gardiner kan gjøre mye for et rom. Med gardiner kan du skape akkurat den atmosfæren du ønsker i de forskjellige rommene i hjemmet ditt.


Enten du har behov for å mørklegge et soverom med lystette blendingsgardiner eller du ønsker å sette prikken over i-en i stua med flere lag lekre gardiner , har vi et rikt utvalg gardiner. Bestem i hvilket rom gardinene skal henge i, og hvilken funksjon de skal ha. Velg deretter modell, farge og mønster.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg