mandag 18. mai 2015

Ligamentsmerter uke 13

Hei, er i uke og skal på tidlig ul i slutten av denne uken, er det vanlig å ha stikkende smerter i siden av magen? Merket det idag, gjør ikke kjempe vondt, men merker stikkende smerter , håper dett. Hvis du har krav på tidlig fosterdiagnostikk, er uke siste mulighet for å ta såkalt duotest. Dette er den eneste testformen som ikke gir risiko for spontanabort, men den gir ikke 1prosent sikkert resultat. Her kan du lese mer om dette og andre frister i graviditeten.


LES OGSÅ OM NESTE UKE : Gravid uke 14. Kjenner det allerede nå i uke om jeg reiser meg fort eller gjør brå bevegelser. Ja, jeg har det også. I uke sendte fastlegen meg på TUL fordi jeg hadde så vondt at hun mistenkte ex.


Men nå har jeg hatt det siden uke (er i uke nå), så det er bare ligamentsmerter. Det er utrolig smertefullt! Går mye turer med hunden, og har hele svangerskapet, ja helt siden uke eller noe sånnt, vært plaget med magen når jeg går tur. Den føles oppblåst, skikkelig. Kjennes ut som alt inne der strekkes til det maksimale.


Får litt vondt i symfysen og nederst i magen, i musklene tror jeg. Gratulerer - du er nå gravid i uke og har startet på 2. Fosterets forskjellige organer fortsetter å vokse, men organenes arkitektur er lagt. Det betyr at skade på grunn av medikamenter, infeksjon og lignende vil etter denne perioden ikke gi misdannelser. Stemmebåndet begynner så smått å utvikle seg.


Noen opplever såkalte ligamentsmerter når båndene som holder livmoren på plass strekkes så fort i denne perioden. Den siste uken har jeg fått smerter på venstre side av magen (på høyde med navlen). Smertene meldte seg først bare da jeg beveget meg utendørs. Jeg har ett barn fra før. Det kjentes som jeg fikk hold.


Uke : Fosteret er godt festet og det er fint om du klarer å fortsette å trene på vanlig måte under svangerskapet, uten å presse deg for hardt. Glad mamma: Ja jeg lurer litt jeg ogs fordi jeg har spass ligamentsmerter allerede. Ble gravid p frste forsk men spontanaborterte i uke Solland leverer tekniske lsninger for ventilasjon og inneklima samt elektro i hele landet.


Solland har sitt hovedkontor i Pedersgata 1i Stavanger. Har vært sykemeldt siden uke , men med god hjelp fra fysio har jeg vært ganske fin siden uke 20. Du trenger ikke være red det er like normalt å ikke ha plager som det er å ha plager. For min del tror jeg kvalmen skyltes litt mye kaffe, og delvis bilsyken. Plagene kommer fort nok, spesielt på slutten.


Har lest om kynnere, men tror det fortsatt er for tidlig for at det kan være det det er? Nå er det ikke lenge igjen. Begynner du å bli utålmodig med tanke på alt som skal gjøres før den lille kommer? Innkjøpene begynner å haste og plutselig må det ryddes i skap, skuffer, kjeller og loft. Sjansen for at babyen i magen overlever en for tidlig fødsel, øker nå fra uke til uke.


Husk å lagre nummeret til fødeavdelingen på telefonen din. Skulle det skje noe, er det trygt å vite at ekspertene bare er to trykk unna. Går det virkelig an at jeg har kynnere nå i uke 14? Da var det tid for ny statusoppdatering igjen, denne gangen for uke 25.


Ukene går bare så fort. Og denne uken synes jeg virkelig magen har begynt å vokse mye ! Ser forskjell allrerede fra uke 2 vet ikke om dere ser det men jeg gjør i allefall det ! Sv: Ligamentsmerter ! Nå har bekkenløsningen blitt mye bedre, men spesielt på høyre side i lysken og magen sliter jeg med ligamentsmerter når jeg skal snu meg i senga spesielt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg