fredag 29. mai 2015

Fjerne mange føflekker

Våre leger har svart på mange spørsmål om å fjerne føflekker : Er det noen faremomenter ved å fjerne en føflekk? Kan jeg trene en uke etter jeg har fjernet føflekk? Sjenerende føflekker på bryst - hvor mye koster det å fjerne dem på privatklinikk?


Jeg lurer på om det er mulig å fjerne føflekker kirurgisk, men likevel oppnå pene arr? De kan godt være runde eller avlange, men uten de stygge tverrstrekene. Mange opplever at det blir stygge arr etter fjerning av føflekker med kirurgi.

Vi på SaitS medisinske har høy kunnskap og lang erfaring med bruk av laserbehandling. Laser til å fjerne føflekker gir mindre arr og anbefales spesielt til ansikt. I tillegg fjerner vi vorter, fibromer og andre utvekster.


Jeg har selv over 5føflekker på kroppen i varierende størrelse, noe som gjør å ta av seg på overkroppen utrolig vanskelig. Både i frykt for føflekk-kreft, og rent kosmetisk. Jeg søker ofte etter hvordan jeg kan fjerne disse, men alt jeg ser er operasjoner som man får arr av. De jeg fjerna var plagsomme fordi det var lett å komme borti dem slik at de begynte å blø. Legen min syntes derfor det var greit å fjerne dem.


Men jeg vet om mange som har blitt nekta å fjerne føflekker på så tynt grunnlag, mange leger vil ikke fjerne føflekker før det er fare for kreft.

Legen din skal kunne gi deg råd om det er lurt å fjerne eller ikke av medisinske årsaker. Fjerning av føflekker. Hvis man ønsker å fjerne mange føflekker samtidig vil man få ytterligere rabatt. Mange er redd for at det skal være smertefullt, men det er en unødvendig bekymring. Våre hudleger vil sette lokalbedøvelse i området.


Du vil kun merke noen få små stikk. Når føflekken er fjernet vil man avhengig av størrelse, sette noen sting for å lukke såret. Og mange føflekker henger i en stilk, disse fjerner man jo uten å fjerne noe hud i det hele tatt, så her kan man gjøre hva man vil fra dag 1. Men hvis man som et helt annet eksempel f. Det er viktig å følge med på om føflekkene vokser eller endrer farge, samt om de klør eller blør. Dersom du har mange føflekker øker ikke dette risikoen for føflekkreft, men det gjør det vanskeligere å oppdage forandringer i huden.


Jeg har kort sagt mange føflekker på overkroppen, og ønsker å fjerne noen av disse. Hva er det beste alternativet for å få fjernet dem? Som sagt har jeg en del føflekker , og jeg ønsker å fjerne ca.


De aller fleste føflekkene dannes etter fødselen og er ikke som mange tror tilstede allerede fra fødselen. Hvor mange føflekker man utvikler bestemmes i hovedsak av dine gener og hvor mye sol man utsettes for i barneårene, jo mer sol jo flere føflekker. Føflekker kalles også for nævus og melanom. De påpeker også at mange føflekker har hår som.


En hudlege kan fjerne hudtagger hvis.

De britiske forskerne studerte derfor forholdet mellom antallet føflekker og telomerlengden i hvite blodceller, som er en god indikator på menneskers aldringsrate. Forskerne fant at de med mange føflekker (det vil si mer enn 1stykker) hadde lengre telomerer enn de med få føflekker - det vil si mindre enn 25. Men hun legen sjekka mange av mine. Jeg ser ut som en stekt pannekake på ryggen bl. Fikk beskjed at vi fjerner INGEN før det er tegn til at det er noe galt.


Har UFATTELI mange. Hun sa at det er ikke indikasjon på å fjerne føflekker fordi de er store. Hudlegen gjør en generell vurdering av antall føflekker , størrelse, konfigurasjon og grad av solskade på huden. Deretter foretas en sjekk fra topp til tå ved hjelp av dermatoskop, det vil si et spesielt forstørrelsesglass med sterk lampe inni.


Samuel Nasrala som har utviklet ekspertise gjennom år med diagnose, behandling, oppfølging og fjerning av føflekker , føflekkreft, hudutvekster og hudforandringer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg