mandag 25. mai 2015

Hvor er det varmt i påsken 2019

Om natten synker gradene ned til rundt grader, så pakk med en tykk genser. Til tross for at våren har varmere vær enn høsten, er vannet kaldere nå – bare grader. Varmest er det i sør, men stedene i nord er enda mer populære, hvor det er grønnere omgivelser. Skal du på fjellet eller et sted hvor forholdene gjør det nødvendig er det lov å sette på piggdekk både før og etter datoene over. Dog er det én gjenstand som virkelig blir feriens høydepunkt for deg.


Er du klar for en annerledes påskeferie?

Reis bort noen dager, eller uker, til et sted nært eller fjernt – valget er ditt. I påsken kan du for eksempel prøve å finne Nemo blant korallene i Egypt, spise tapas på Tenerife eller dra på shopping i London. Våren har nemlig kommet for fullt til flere kjente og kjære byer i påsken. Et annet reisemål med behagelige temperaturer i påsken , er Tyrkia.


Ta for eksempel en tur til Antalya med lowcostholidays, hvor du lett kan få en tur uten å blakke deg. Du kan selvsagt reise lenger enn til Kanariøyene og Mallorca, i påsken er det for eksempel perfekt å reise til Thailand. Vanntemperaturen ligger noen grader lavere, men dette er ikke et reisemål man reiser til for å bade, her er det naturen som er i fokus.


På natten er det cirka grader varmt. Populære reisemål er Funchal, Caniço do Baixo og Prazeres og du kan reise hit med charter på vinterhalvåret.

Charter til Madeira i mars. Hvor er det varmt i februar? Her kan du slappe av i solen Skrevet av: Birgitte Oxlund. Her får du en oversikt over varme land i februar.


Planlegger du å reise til sol og varme i februar? På Bali, som ligger i Indonesien er der dejligt varmt hele året rundt. Så her er et ste hvor du kan være sikker på, at det er solrigt og varmt i marts. Marts er godt nok den sidste måned i den våde sæson, men dagsregn forekommer stort set ikke, og hvis det sker, er det ofte af kort varighed.


Planlægger du en charterferie i april og vil du være sikker på solrige og lune, varme eller måske ligefrem tropiske temperaturer? I denne oversigt får du et overblik over de lande, hvor det er varmt i april. Finn laveste nettpris her.


Neste år lander nemlig alle fleksible hellig- og høytidsdager på en hverdag. VARME REISEMÅL I PÅSKEN. Etter en veldig snørik vinter er det jo en del som er ganske lei av snø og ønsker seg til alt annet enn fjellet i påsken.


Spørsmålet er hvor langt du orker å fly, og hva du ønsker å få ut av ferien. Skirejser i påsken behøver ikke at koste en bondegård. I mars er det fortsatt destinasjoner langt unna som vinner varmetoppen, blant annet Thailand og Mexico. Men reisemål som Kapp Verde, Egypt og Kanariøyene nærmer seg toppen, med gode snittemperaturer på 22–grader.


Gran Canaria er en feriefavoritt for nordmenn, og kan nærmest regnes som en klassiker, men det finnes flere gode alternativer til å unnslippe kulden.

Stadig flere velger å ta turen til Thailands hovedsta Bangkok, i påsken. Uansett hvor du velger å tilbringe påsken eller hva du skal gjøre. Ellers bliver man i Rauland draget af udsigten. Den fås ikke bedre.


Det er som om, naturen og fjeldene fylder mere i de alpine anlæg, end i andre skiområder. Man føler sig tættere på naturen og langt fra tætpakkede, industrielle skianlæg, hvor presset på pisterne er så stort, at det tager meget fokus. Anette Claudi - politiken. Oppdag det tropiske paradiset Mauritius.


Besøk lokale markeder og kjente severdigheter i London. Verden er full av spennende skatter – og dette er bare noen av dem. Hva vil du oppleve i vinter?


Her er en guide til årets reiseeventyr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg