tirsdag 14. november 2017

Gynekolog oslo nydalen

Både kvinnelige og mannlige gynekologer. Henvisning fra lege er ikke nødvendig. Se Her finner du oss for mer informasjon. Oslo sentrum samme dag. Brukervurderinger, autorisasjon, kvalifikasjoner, kontaktinfo, ev.


Din neste gynekolog finner du her. Du har i nå en basis-oppføring. Med en full-oppføring får du markedsført deg selv mye bedre mot både fastleger, pasienter og andre målgrupper.


Kontaktinfo, kart, ansatte, kvalifikasjoner, omtaler. Alt du trenger å vite om Gynklinikk Nydalen finner du her. Gynekolog ved Gynklinikk Nydalen. Nydalen helsestasjon er et tilbud til gravide og barn i alderen 0-år og deres foresatte. Tilbudet er for deg som bor eller oppholder deg i bydel Nordre Aker.


Gynekolog oslo nydalen

Alle timer på helsestasjonen er gratis. Vi har taushetsplikt. Da kan du komme til Helsestasjon for ungdom. Skolen ligger like ved BI og Storo senter. Andre naboer er Riksteateret og nydalen torg.


Du trenger ikke henvisning fra lege. Enkel online bestilling. Vi kan som oftest tilby time allerede samme dag. Vil tilbyr kort ventetid for time hos gynekolog.


Det har gitt betydelig kompetanse i ultralyddiagnostikk med økt mulighet for å oppdage alvorlige underlivssykdommer tidlig. Vi behøver ikke henvisning fra lege. For mer informasjon om behandlingstilbudet vårt: les denne brosjyren. Pasienter med kjent eller mistenkt psykoselidelse skal henvises til psykosepoliklinikken. I tillegg til å tilby poliklinisk utredning og behandling har poliklinikken til enhver tid flere ulike typer gruppetilbu som for eksempel psykoedukative grupper for mennesker med bipolare lidelser.


Klinikken ligger sentralt i Nydalen , i spikerverkets gamle arbeiderbolig, med nærområder som Bjølsen, Storo, Sagene og Torshov. Huset ligger minutters gange fra Nydalen T-banestasjon og Nydalen togstasjon og har holdeplass for buss nr. Trenger ikke henvisning. Finn den timen som passer deg best. Direkte timebestilling på nett!


Tjenestene våre er gratis. Nyt hotellets sentrale beliggenhet, kun ti minutter fra sentrum med t-banen og enkel adkomst til populære attraksjoner som Munchmuseet og Det kongelige slott. Dropin kan hjelpe deg med et bredt spekter av medisinske problemstillinger – de samme problemstillingene en fastlege eller legevakt kan hjelpe deg med.


Velg elektronisk ID for å identifisere deg: Hvis du bestiller på vegne av andre (for eks. et familiemedlem) må du identifisere deg med deres fødselsnummer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg