fredag 10. november 2017

Solist til bryllup

Stilige,elegante strømpebukser til brud og brudepiker,som setter prikken over i. Her er det fritt frem å velge det som passer best. Listen nedenfor er ment som inspirasjon. Det er fullt mulig å velge sanger som ikke står der. I bryllupssesongen fylles kalenderen raskt opp. Kontakt meg her for å booke sangsolist til bryllup.


Solist til bryllup

Jeg har sunget mye i kor, fra TenSing til gospelkor, og for øyeblikket synger jeg i Asker-koret Back in Business. Jeg håper du liker det du ser og hører på nettsiden min, og ikke nøl med å ta kontakt om det er noe du lurer på. Sanginnslag til bryllup gjør seremonien mer personlig og stemningsfull. Noen brudepar har helt klart for seg hvilke sanger de ønsker seg, ofte sanger som de forbinder med opplevelser de har hatt sammen og som har en spesiell betydning for dem. Mens andre ber meg om hjelp til forslag av melodier og tekster som passer, avhengig av hvilken seremoni det skal være.


Hennes nyanserike stemme skaper allerede inntrykk hos sitt publikum. Med Ida som solist i ditt bryllup er du sikret en uforglemmelig opplevelse og en fantastisk atmosfære i deres vielse. Ida engasjeres gjerne til solokonserter, kirkemusikk, bryllup , begravelser, opera-arrangementer og samtidsmusikk. Et spørsmål om dette: Er det slik at vi må spørr om lov til å ha solist i kirken? Og hvor mange sanger er normalt?


Har fått kontakt med ei som skal ta synge for oss og hun sier opptil sanger, men to er vanligst. Jeg har bare vært i ett brylup, og der var det ingen solist , men tar ikke to sanger veldig lang tid da? Grunnen til at den er kjempefin er nettopp pga den er svensk. Ordene hadde ikke hatt den samme betydningen om de var på engelsk.


Betal de ekstra kronene hun som kan synge skal ha. Og gled deg til øyeblikket i kirken, ikke et øye vil være tørt. Sonja Alden skrev denne sangen til sin ektemann som sitt løfte, synes det sier det meste. Bryllupsdagen og bryllupsfesten.


Solist til bryllup

Solist har et tynt, gult skall, så du kan gjerne spise den med skallet på. Du får tak i både store og små varianter av denne kokefaste poteten. De små er fine å ha i salater, mens de store egner seg godt til koking. Utdannet fra den anerkjente Paul McCartney-skolen i Liverpool er Christina Halvosen det perfekte valget som solist til deres bryllup. Hun har lang erfaring fra vielser og med sin fantastiske stemme gjør hun sitt for at deres bryllup blir den drømmedagen dere håpet på.


Velg fra repertoar med vakre sanger eller kom gjerne med egne ønsker. Jeg jobber som bryllupssanger. Holder til i Vestfol men bor jo i Horten, så det er jo ikke lange veien over med ferga til Østfold da. Linker også til facebooksiden min med noen innspillinger der, så kan du høre om det kunne vært noe for deg. Slike romantiske sanger kan også brukes på selve bryllupsfesten, men det er ikke så mange som egner seg som allsang.


Det beste er å bruke en solist som kan framføre sangen. Forslag til sang i kirken. Solosang til bryllup gjør seremonien mer personlig og stemningsfull.


Jeg har lang erfaring med å synge i bryllup , både under vielsen og selve festen. Ofte har brudeparet en spesiell sang som er deres, men jeg pleier også å komme med en del forslag (se liste over sanger). Jeg har lyst til å ha en mannlig solist i kirken til å synge to sanger. Til vanlig jobber jeg med barn og unge, men tar sangoppdrag i bryllup og begravelser, samt ved ulike private og offentlige tilstelninger på si. Selv har jeg spilt saksofon i kirka (kun hobbysaksofonist!) til venninne (gratis) og blitt hyret inn (tok 50- for to sanger).


Solist til bryllup

Jeg synes det var svinedyrt. Noen som vet av noen, evt. Trenger solist i Trondheim! Skal ha en solist til å synge vår sang til brudgommen etter jeg har holdt talen min!


Den mest rørende solosangen jeg har hørt i bryllup til nå er Å kunne æ skrive, men denne kan jeg jo selvsagt ikke bruke. Vi har en solist i familien som er utdannet. Det er lurt å sette av god tid til planleggingen av et bryllup. Det er mange avgjørelser og mye som skal på plass.


Her er noen gode tips og råd i forbindelse med hva man må.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg