tirsdag 14. november 2017

Gravid uke 15 kjenner ingenting

Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Noen velger privat ultralyd for å se babyen og for å få vite kjønnet.


Ved tidlig ultralyd kan man gjerne si at man er ganske sikker på kjønnet, men det er kanskje vel tidlig å begynne å male babyrommet rosa eller lyseblått. Babyen er nå omtrent centimeter langt i hel lengde og veier rundt 1gram. Den kan også suge på tommelen sin og holde hodet sitt oppreist inne i magen.

Magen synes føler jeg. Men alle steder står det at man skal kunne kjenne livmoren over skambenet nå. Jeg kjenner overhodet ingenting der. Selv ikke når jeg ligger på ryggen.


Har ellers veldig lite symptomer. Dette bekymrer meg. Litt ømme pupper bare.


Men jeg er likevel litt engstelig for at noe skal ha skjedd i mellomtiden, da jeg har opplevd veldig mye stress på jobb.

Antakelig ingenting å bekymre seg for, men jeg er hormonell og gravid , så da er det bare sånn Uansett greit å vite at ikke alle kjenner noe før uke 20. Den normale vektøkningen i svangerskapet uke for uke avhenger av alder, utgangsvekt og mors generelle helsetilstand. Lik det eller ikke, men å spise for to betyr ikke at du skal spise dobbelt så mye som vanlig. Man skulle tro at det var en gledes dag. Men det er en sorgens og bekymringers dag.


Jeg er gravid i uke i dag. Fordi jeg kjenner fortsatt ingen bevegelse og blir mer og mer redd #128546; Inge bobling i magen, Inge leamus, ingen spark. Ingentig som minner om at det er en baby der. Gravid uke symptomer. Mange gravide sliter med tett nese.


En saltvannsspray kan hjelpe mot dette problemet. Slimhinnene, både i nesa, tannkjøttet og i underlivet, blir generelt litt skjørere og blør lettere fordi de er påvirket av hormoner. Når du er gravid i uke dannes barnets tenner og håret begynner å gro på hodet. I uke er barnet nesten centimeter langt fra hode til sete. Vi har samlet noen av de faktaene som fascinerer, forundrer og forbløffer oss mest.


Jeg skjønner ikke, kjenner ingenting. UL før uke 2 men kjenner ingen spark O. På alle sider står det gangs kjenner det før.

Hmm litt bekymra ja, men. Første gangen kjente jeg ikke liv før uke elr 1 2. Denne gangen, er det bare lette bevegelser fra ca uke plus faktisk. De har blitt litt mer tydelige, kjenner det daglig, men ikke like tydelig som sist.


Er plus noe i dag. Har et spørsmal ang vekt og graviditet. Den første trimester var jeg plaget med mye kvalme og oppkast og dermed gikk ned kg. Rundt uke var jeg tilbake til det jeg var før jeg ble gravid. Bare en hevelse rett under der skambeinet er.


Men burde ikke den kommet opp nå i uke ? Barnet veier rundt en halv kilo och begynner snart å legge på seg fett. Vanlige symptomer når du er gravid i uke er hovne led dårligt minne og ryggsmerter. Nå synes jeg tiden går fortere og fortere!


I begynnelsen synes jeg det gikk så sakte – men nå klarer jeg såvidt å henge med på dagene. Nå hopper jeg over uke og går direkte til uke 1 slik at oppdateringene blir litt mer riktige #128578; Nå er jeg altså kommet til den 17. De fleste får nok ikke tegnene før i uke sier hun. Noen sier at de kjenner tidlige tegn på graviditet lenge før positiv test.


Jeg kan ikke påstå at dette bare er tull, men det finnes ingen vitenskapelige fakta som kan underbygge disse påstandene, sier hun. Jeg har vært gravid i 1dager og har 1dager igjen! Så nå skjer det saker og ting. Selv om det er god tid igjen, og sikkert ingenting å stresse med!


Gjerne er det slik at fleregangsfødende kjenner liv tidligere enn førstegangsfødende, men det er ingen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg