torsdag 30. november 2017

Muskelsmerter i underlivet

Bidrar til sterke og behagelige muskler og ledd. Gratis prøveperiode. MedPro Aktiv inneholder en rekke ingredienser for muskler og ledd. Hvordan virker det? Prøv Reverse Therapy.


Muskelsmerter i underlivet

Smerter i underlivet. En række simple øvelser kan hjælpe på rette vej. De mest brukte midlene er Sarotex, Tegretol, Neurontin og Lyrica. Det kan også lindre å lokalbedøve den affiserte nerven eller en av dens grener.


Ettersom du har kroniske muskelsmerter i bekkenet, kan du kanskje ha nytte av å lære avspenningsøvelser hos en fysioterapeut. Noen erfarer at tøyning av bekkemusklene hjelper. Sammenvoksninger kan man få etter operasjoner i underlivet eller etter betennelser. De tarmsykdommene som kan gi underlivssmerter, er først og fremst betennelser. Blindtarmbetennelse er en årsak til akutte smerter.


Andre, mer kroniske betennelser i tynntarmen eller tykktarmen kan også føre til smerter i underlivet. Akutte smerter i underlivet hos kvinner kan ha ulike årsaker. Her kan du lese om de årsakene som skriver seg fra sykdom eller tilstander i de kvinnelige kjønnsorganene.


Behandling av smerter i underlivet. Det er alltid viktig å oppsøke lege dersom du er usikker på hva som er årsaken til smerter i underlivet , eller dersom smertene er sterke og langvarige. Varme omslag eller en varmeflaske på det smertefulle området, kan ha lindrende effekt på smerter i underlivet for mange.


Det er nå stadig mer dokumentasjon for at tilstanden ikke har noe med prostata å gjøre, men sannsynlig hører til i gruppen kroniske muskelsmerter. De vanligste symptomene er til forveksling lik det du har beskrevet. På God Morgen Norge fredag ble det tatt opp et tema mange forbinder med skam og tabu, men som gjelder opp mot prosent av alle norske kvinner – kroniske smerter i underlivet. Underlivssmerter har de fleste kvinder oplevet og klaret med almindelig smertestillende medicin.


Svinder smerterne ikke på din egen behandling, skal du kontakte din praktiserende læge, som kan behandle dig for betændelse. Langvarige smerter i underlivet skyldes oftest muskelsmerter , som kan behandles med udspændingsøvelser. Det blir ofte lettere for pasienter å forstå hvorfor muskler og sener blir smertefulle når de ser det ovenstående bildet. For det illustrerer jo nettopp hvordan det å ikke ta vare på musklene sine kan medføre slike strukturelle forandringer og dermed muskelsmerter i lyske (eller ryggen).


Verking i kroppen kan skyldes alder og miljø. Kroppens betennelsesnivå øker etter hvert som vi blir eldre. Det er en bagasje som blir tyngre med årene, en del av den som slitasje som vi utsettes for gjennom slurvete kosthol stress, mangel på søvn og påvirkning fra miljøgifter, sier dr Fedon Lindberg.


Kvinner som er, eller kan være, gravide, og der det er grunn til å mistenke ekstrauterin graviditet, skal vurderes ved gynekologisk avdeling som øyeblikkelig hjelp, enten som innleggelse eller avtalt poliklinisk konsultasjon. Men jeg har slitt med smerter i underlivet i litt over to år. Gynekolog Helena Enger forteller at vestibulitt er nervesmerter ytterst i skjeden, mens vaginisme er muskelsmerter i bekkenet. Prostatitt kan være et resultat av en bakteriell infeksjon, og er ikke smittsom eller resultatet av en seksuelt overført sykdom.


Muskelsmerter i underlivet

Dersom du får blødninger utenom menssyklus, akkompagnert av stikkende smerter i underlivet , kan dette være cyster på eggstokkene som sprekker. Bestill time hos gynekologen og få det sjekket ut. Les mer om cyster på eggstokkene hos Lommmelegen. De siste mnd er det også smerter i holfteregionen som stråler ned i lysken,innsiden av låret,i kneet og leggen. Det med symptomjakten gjør at det forværrer tilstanden for begge disgnosene.


Betennelsen forsvinner i løpet av en uke, men det kan stadig være smerter i underlivet - og kanskje spesielt ved samleie. Hvis du er presset i jobbsituasjonen, familiemessig eller kanskje seksuelt, er det også en naturlig reaksjon at du spenner muskler - ubevisst - i underlivet. Alle kvinder kan en gang imellem mærke deres underliv.


Muskelsmerter i underlivet

For eksempel i forbindelse med menstruationerne. Det behøver ikke at være egentligt ubehag, men bare en fornemmelse. Til andre tider signalerer underlivet med smerter, men det kan være meget svært selv at finde ud af, hvor smerterne kommer fra, og hvad årsagen er til dem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg