torsdag 23. november 2017

Pris herreklipp

Sorter etter pris , ste tjenester med mer. Mulig ikke hårfrisyren kan forsvare prisen , men behandlingen derimot. I frisørbransjen vil man finne lave og høye priser. Vi har lagt oss midt på slik at våre frisørtjenester kan være tilgjengelige for så mange som mulig.


Vi har også gruppert behandlingene slik at prisene er mer oversiktelige.

Hos Sueño er vask og styling inklusiv. Prisen avgjøres etter hvor lang tid man bruker, sier Merethe Vistnes fra Sueño. Pris oppgitt for kur gjelder kun kur. Andre behandlinger som vask, tørk og styling kommer i tillegg. Deilig hårvask og avslappende massasje i 3-min min 9-Dermabration fruktsyrebehandling.


Vi har drop-in avdelinger for den som er ute etter herreklipp i tre av våre fem salonger – på Buskerud Storsenter, Liertoppen og i Frisørhuset på Bragernes. Du kan selvfølgelig også bestille time på nettsiden, eller på telefon om du ønsker det. Alle priser er frapriser og er inkl.

NB: For hår som krever mer farge enn vanlig vil det komme et pristillegg. Få et overblikk over prisene på de forskjellige tjenestene vi tilbyr. Ser du etter herreklipp i Oslo? På Styletime kan du sammenligne lokasjon og pris , lese anbefalinger og bestille time. Her kan du lese mer.


Nettside produsert av: Internettsider. Vi har ettertraktede frisører som alltid er oppdatert på det nyeste innen hår og trender. Høyt faglig nivå og service er viktig for oss, og alle som jobber hos Hmå derfor ha et brennende engasjement. Det er imidlertid ikke alle som har ulik pris på dameklipp og herreklipp.


Frisørkjeden Adam og Eva er et eksempel på dette, der betaler du etter utdannelsen på frisøren. Prisene varierer fra 2for klipp utført av lærling, til 9kroner for klipp av en med høyeste utdannelse innen Adam og Eva-skolen ( priser fra Oslo). En vanlig min klipp koster fra 64- Vi har kurer fra 14- til 49- så prisen på kur kommer an på om du vil ha en hurtigkur, en mer dyptgående kur eller en eksklusiv og reparerende kur. Farge er det vanskeligste å gi et prisestimat på, da det kommer an på hvor mye farge som brukes for å få ønsket sluttresultat.


Hun legger til at det både innen dameklipp og herreklipp finnes forskjellige priskategorier. Derfor bestemmes prisen også av hva kunden selv ønsker å gjøre, sier hun. Hun ser ingen tendenser på at prisen for dameklipp vil synke til herrenivå, men tror derimot at prisen for menn kommer til å stige.


Velkommen til Head Frisør Fornebu.

Rabarbershop er et nytt konsept som bygger på tre faktorer: effektivitet, kvalitet og pris. Har tar hårklippen bare minutter. Vi har selvstendige engasjerte frisører og en fast pris på hårklipp til kr.


Rabarbershop tilbyr bare online timebestilling og drop-in. Vi tilbyr ikke hårvask, farging eller striping. Velg en eller flere behandlinger og trykk neste. Kort hår = ned til nakke.


Langt hår = fra skulder eller lengre. Drop in Hos oss slipper du å bestille time, bare: Trekk kølapp. Nytt frisørkonsept som tilbyr rask og effektiv hårklipp for damer og menn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg