mandag 20. november 2017

Imponerende 3 retters

Mai er fylt med røde dager og byr på mange anledninger til å invitere venner og familie på skikkelig festkos. Det å lage mat til flere gjester kan imidlertid by på utfordringer – enten det går på kreativitet, tid eller erfaring. Fanafruen presenterer en rekke forskjellige - retters menyer som passer til både hverdag og fest - enten den enkelte rett hver for seg eller samlet. Se våre forslag til retters menyer og noen retters menyer.


Menyforslagene er satt opp med en rød tråd til konfirmasjon og andre anledninger. Forretten er gjestens første møte med maten, og en perfekt start på et hvert festmåltid.

Den skal være lekkert anrettet, ikke for stor, ikke for liten. Den skal også danne smaksmessig kontrast til hovedretten slik at man føler hver del i et måltid som en spesiell og delikat opplevelse. Tre - retters menyer fra en av verdens beste kokker. Norges beste kokk Christopher W. Davidsen har satt sammen tre - retters menyer til oss. Enkel og imponerende -retter.


Lise Finckenhagen stiller opp i Christopher Sjuves sykefravær. Hun frister med entrecote med rødvinssmør og stekte kantareller. Italiensk retters meny.

Legg bærene i en ildfast form. Hell over rom og sukker. Riv sjokoladen, og dryss over krokan. Gjestemat, Hovedrett. Sett det hele i ovnen i ca.


Under følger et forslag til en god treretters meny. We request the whole table to choose the same menu. Det er en helt spesiell anledning og jeg har lyst til å imponere jentene litt. Jeg er glad i og nokså flink til å lage mat, men står akkurat nå helt fast med tanke på meny. Har noen gode forslag?


Her serveres standard retters menyer. Alt ble servert i gryter som skulle deles. Fikk smake mye forskjellig og alt smakte behagelig. Men for å få siste stjerne manglet det litt mer spennende smaker. Denne forretten med sopp og sellerikrem starter den perfekte tre- retters middag.


Med små terteskjell passer kantarelloppskriften også perfekt som fingermat til en aperitiff eller tapas. Alternativt kan du lage krabbeklør med urtesmør, like imponerende som det er enkelt! Selv om fisk og skalldyr er veldig godt, går ofte veien til drømmemannens hjerte via en real biff.

Indrefilet er utrolig mørt kjøtt som egner seg godt til anledninger som denne. Er part av dem er ganske nye venner -veldig hyggelige. Jeg skal snart ha noen venner på middag. MEN de er det jeg nesten vil kalle matjåker. Ekstremt opptatt av matlaging, men på en litt snobbete og overlegen måte.


Jeg føler altså at det kreves litt mer enn normalt å lage middag for sånne folk. Mattis Gulbrandsen Kokk og kokebokforfatteren Mattis Gulbrandsen viser deg hvordan. Saftig, helstekt kalkun med supergodt tilbehør, pluss forretten og desserten som passer til. Se hele oppskriften her. Kun det beste er godt nok på årets siste aften, men det er ikke alltid så lett å vite hva man skal servere.


Her har vi satt sammen forslag på menyer med ulike råvarer som biff, kalkun og hummer, til hjelp og inspirasjon. Her bør det være noe som faller i smak hos de aller fleste av oss. Velg den menyen til nyttårsaften som frister mest eller sett sammen din egen. Restaurant Bieberbau: Nydelig gourmetmat- retters meny med spennende retter! Se 8reiseanmeldelser, 8objektive bilder og gode tilbud på Berlin, Tyskland på TripAdvisor.


Forside Fellesforum Anonymforum - Skravle tips til hva jeg kan servere til retters middag til stk?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg