fredag 10. november 2017

Smørbukk sjokoladeplate

En sjokoladeplate på 150g. TEST AV STORE SJOKOLADEPLATER : Vi har testet næringsinnholdet i sjokoladeplater. Utvalget av store sjokoladeplater må ha økt betydelig, for nå kan du velge mellom utrolig mange kombinasjoner. Trenden er tydeligvis å tilsette annet godteri til sjokoladen, slik som gelé, karamell og kjeks, foruten ulike nøttevarianter. Slik ble testen utført.


Det er valgt å teste store sjokoladeplater fra 1gram og oppover. TEST AV SJOKOLADE: Vi har testet næringsinnholdet i småsjokolader. Iren Vagstad Ellingsen. Smørbukk melkesjokolade med karamell Terningkast 4. Vår pristest viser at du generelt får minst sjokolade for pengene om du velger produkter fra Nidar. Det er først og fremst Nidars sjokoladeprodukter som har prisforskjeller på flere hundre kroner på én og samme sjokolade i ulike forpakninger.


Tenker at jeg prøver igjen i morgen. Det farligste vi har gjort er faktisk å skaffe oss TV på rommet. Etter Levi er lagt og husarbeidet unnagjort, så legger vi oss alltid tidlig i sengen. Dette skjer sjelden uten smågodt, chips eller smørbukk sjokoladeplate. Kjøp sjokolade og alt annet til ukeshandelen billig i din matbutikk på nett!


Smørbukk sjokoladeplate

Få matvarene levert hjem eller hent dem, ferdig pakket. En rute av en 2g sjokoladeplate veier g og inneholder kcal. Dette er en veldig enkel, men likevel utrolig god oppskrift på sjokolademuffins!


De kan enten serveres som de er eller pyntes med et lite melisdryss. Eller du kan strø over litt hakket sjokolade før steking, slik som på bildet. Dermed får sjokolademuffinsene straks preg av å være litt eksklusive.


Oppskriften gir stk. La blandingen stå og småkoke uten lokk ved middels varme. Rør i massen av og til under kokingen. Den er ferdig når en dråpe som dryppes i kaldt vann kan rulles til en kule.


Hvem blir vinneren av årets påskepriskrig? Kampen om hvem som har den billigste handlekurven til påske er i gang. Sammenlign tilbud og priser på sjokolade.


Denne desserten er barnas favoritt, men passer også for voksne. Bare tre en marshmallow på et spyd og varm den på grillen. Plasser så den varme mashmallowsen og en sjokoladeplate mellom to kjeks – and there you go, sweetheart: Desserten er klar!


S’mores egner seg perfekt rundt engangsgrillen i parken eller i ditt eget hageselskap. Mmmm, nå har høstnyhetene så smått begynt å komme i butikkene. Og som vanlig er det en del nytt innenfor snop, snacks og ferdigmat. Ja ja, ikke så rart egentlig, det er liksom ikke så lett å komme med nyheter innen den sunne hverdagsmaten som f. God helse er et resultat av trivsel, et variert kosthold og regelmessig mosjon. Godteri er til for de hyggelige stundene, og bør ikke erstatte ordinære måltider.


Smørbukk sjokoladeplate

Men vi mener det må være lov å kose seg i blant. Derfor lager vi verdens beste godteri!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg