fredag 3. november 2017

Levegg europris

Valg av levegg avhenger av en rekke elementer, som størrelse, budsjett med mer. Vi hjelper deg med å finne det riktige utstyret som passer ditt behov! Les mer om det her! Kampanje på mange utvalgte varer.


Se de utvalgte varene her!

Finn uttrekkbar levegg dobbel. Er det små barn tilstede skal man være ekstra forsiktig med sterk sol. Huden deres er mer sensitiv og trenger mer beskyttelse mot solstrålene.


Denne typen levegg er i tekstil som slipper inn lys samtidig som den gir skygge. Modulsystemet består av både sotet og klart glass, i tre forskjellige størrelser, samt stolper i flere høyder og vinkler. I hagen, på uteplassen eller terrassen opplever vi noen av fritidens hyggligste stunder.


Om du har fokus på blomster, planter eller nyttevekster er opp til deg – det viktigste er å finne din stil og form. Se vårt store utvalg og lave priser på f.

Levegger - Obs BYGG. Vi i Byggmakker har levegger i forskjellige farger, størrelser og fasonger som forhindrer blant annet sol, innsyn og vind. Moderne uttrekkbar levegg i svart polyester.


Velg selv å skjerme for vind eller innsyn når det passer. En levegg som gir valgfrihet på uteplassen. Veggfeste, stolpefeste og gulvfeste i sort aluminium. Hos MAXBO finner du alt du trenger til å sette opp levegger og gjerder.


Kjøp materialer på nett eller i butikk. Ram inn terrassen, uteplassen eller hele hagen med vakre skjermer som både beskytter mot vind og innsyn. På Byggmax’ hjemmeside har vi over ulike skjermer fra Japo og Haderup som alle gir ulike inntrykk til utemiljøet ditt.


Dette produkter er på klubbtilbud. Europris - Mer til overs! For å få denne prisen må du melde deg inn i Bygger´n klubben. Medlemsskap er kostnadsfritt og uforpliktende!


Foto: EUROPRIS Vis mer. Det finnes også vertikale løsninger, som fungerer som en markise som går rett ned og festes i en bunnskinne. RETT NED: Noen ganger er det mulig å montere en loddrett markise, som gir le.

Overflatebehandlet levegg. Se produktkatalogen for mer teknisk informasjon. Spesialtilpasset levegg. Uttrekkbar levegg som skjermer for sol, vind og innsyn. Meget praktisk å bruke på steder hvor det ikke er ønskelig å sette opp en permanent vegg.


Veggmontert levegg har flere funksjoner, og blir som en ekstra vegg å regne til uteplassen. Veggmonterte levegger er både enkle å feste og enkle i bruk – duken trekkes ut og festes på en-to-tre! Sideseil, uttrekkbar levegg er en smart løsning for deg som kun ønsker skjerming ved behov. Seilet monteres på vegg og trekkes ut ved behov.


Elan, foldbar levegg som tar lite plass og er lett å bruke. Er du av det mer romantiske slaget, er kanskje denne 3-fløyede, folbare leveggen fra RKC noe for deg. Den tåler kanskje ikke de kraftigste vindkastene, men til gjengjeld er den både enkel å flytte og lett å slå sammen når den ikke er i bruk. Gjerder og levegger fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig.


Har du planer om å ramme inn hagen din? Hos Byggmax finner du et stort utvalg av gjerder og alt du trenger av tilbehør. Søk uttrekkbar levegg dobbel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg