onsdag 29. november 2017

Bergen kiel ferge

Bergen kiel ferge

Les mer og bestill her! Fra 69- pr bilpakke. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Bestillingsperiode 08. Tillegg for singellugar og andre lugarkategorier.


Tilbudet kan ikke kombineres med andre kampanjer eller tilbud og gjelder kun nye bestillinger. Gjelder ikke gruppereiser. La oss kjøre 5km for deg! Våre båter fra til og fra Tyskland har perfekte avgangstider for deg som skal på bilferie i Europa. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne levere våre elektroniske tjenester.


Her starter opplevelsen allerede om bor hvor du kan nyte deilig mat og drikke, se show av internasjonal klasse, senke skuldrene i spa-avdelingen, og ikke minst sove i komfortable lugarer så du våkner uthvilt før du tar fatt på din bilferie i Europa. Her finner du rutetider og oppdatert trafikkinformasjon. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Perfekte avgangsstider når du skal på bilferie i Europa. Slik bookes ferger fra Norge til Tyskland. Ferger til Tyskland. Stena Line har ferger som går fra Sverige, ditt nærmeste ferielan til Polen, Tyskland og Baltikum. Color Line, Fjordline, Stena Line.


Da sparer du kjøreti bensinpenger og våkner utvilt i Tyskland. Du kan også reise med oss til Polen og besøke Gdynia, Sopot og Gdansk i Polen. Mulighetene er mange. Danmark er som regel mye mer spennende enn å kjøre selv eller ta buss, tog eller fly. Hele 1låter er i reportoaret, og i løpet av et show er de innom nær sagt alle tenkelige sjangre - så her er det bare å glede seg til et fengende show!


Herfra bærer det videre til fargerike Stavanger før vi suser over Skagerrak og ender i Hirtshals på Nord-Jylland. Hirtshals er mulighetenes verden, og her kan bilpassasjerene våre enkelt koble seg på det europeiske motorveinettet. Bergen og Hirtshals. Rated Great by Customers.


Nearly 0Routes Worldwide. Lenke til rutetider. Reis til Vest-Europa med fergen til Tyskland. Havna er også bare en times kjøring fra grensen til Danmark, og bare fire timer fra kosmopolitiske København. Ruten kjøres av tre ferger med forskjellige krysningstider og tilbud.


Bergen kiel ferge

Dette er nok den mest miljøvennlige ferge til Danmark. Det er den beste kartboka etter min mening. Atlas Deutchland er en annen, som også er ok. Siden du vil østover, anbefaler jeg autobahn nr. Den kjører du ned til Hamburg.


Turistattraksjon, kulturopplevelse eller ganske enkelt bare rask transport over Vågen. Kiel til du kommer ut på AB nr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg