tirsdag 14. november 2017

Ingefær mot hoste

Hoste er irriterende selv for de menneskene som omgir oss, og det kan hindre oss fra å holde konsentrasjonen. Vårt forslag for å bli kvitt hoste og slim er å forsøke å bruke naturlige, hjemmelagde ingefærplaster istedet for å ta hostemedisiner. Honning og ingefærplaster! Man har også undersøkt plantens effekter ved artritt og leddsykdommer på bakgrunn av antiinflammatorisk virkning.


Se hvordan du lager din egen ingefær -te i bunnen av artikkelen.

Hold deg frisk med ingefær. Så når forkjølelsen melder seg, kan du med fordel lage deg en kopp med deilig ingefær -te. Hoster du opp blo har pusteproblemer, har høy feber kombinert med hoste eller hoste kombinert med sterke smerter skal du alltid undersøkes av lege, understreker Thune.


Sørg for å drikke nok væske. Drikk grønn te med honning – og ha gjerne i litt revet ingefær. Lag din egen hostedrikk – se Berits oppskrift i saken.


Det er vel verdt å nevne at ingefær kan være sterkt, men for mange er det nettopp dette som gjør susen.

Det finnes riktignok flere plager og sykdommer ingefær har vært brukt mot , men det begrenser seg ofte til spesifikke steder. I Indonesia, for eksempel, har planten vært brukt som et middel mot revmatisme. Kan jo dele ett annet tips han kom med mot halsvondt, og det var å gurgle biola 1ganger om dagen. Skulle visst gjøre underverker for syk hals, men ikke dempe hoste da. Var noe med bakterieflora og greier da, som bekjempa ting i halsen.


Minni skrev: Vidars råd hjalp. Jeg hadde ikke ingefær med tok chili og hvitløkspepper. Hoste skaper bekymring hos foreldre, gir redusert livskvalitet hos barnet og nattlig hoste kan hindre søvn og gjøre hverdagen vanskelig for foreldre og barn. Da honning tradisjonelt har blitt brukt som et middel mot hoste ønsket forskerne å undersøke effekten.


Hoste i form av både slim- og tørrhoste kan gjøre at man ikke får sove når man skal det. Se dette kjerringrådet mot hoste og bli kvitt hosten en gang for alle. Hoste er en naturlig refleks som kroppen bruker for å fjerne fremmedlegemer i luftveiene, men her er et kjerringrå dersom hosten blir for slitsom. Mange sverger til varm melk eller te med honning – eller vann med sitron og ingefær.


Dette har heller ingen beviselig effekt mot hoste , men kan virke lindrende. Ved sår hals kan du for eksempel la en bit ingefær trekke i teen - eller du kan legge en.

Egenskapene gjør den til det beste middelet mot forskjellige typer plager. Den har en ledende rolle i behandlingen av hoste takket være antall næringsstoffer som den inneholder. Når vi konsumerer den i hosteremedier, hjelper vi også magen, fordi den er gunstig for fordøyelsen.


Ingefær er en veldig kraftig rot. Prøv å lag en enkel te ved å rive litt fersk ingefær i kokende vann, og smake til med honning og sitron. Vi vet fra før av at flere typer hostemedisin hjelper mot hoste.


Men nå blir honningen sidestilt. Urtepreparater mot forkjølelse, hoste og sår hals. Ayurveda har en omfattende kunnskap om hvordan man skal bruke urter til både å forebygge forkjølelse og til å lindre forkjølelsesymptomer.


Det som kalles produktiv hoste har spesifikke symptomer og det finnes derfor spesifikke remedier mot disse. I den følgende artikkelen skal vi snakke om en utmerket, hjemmelaget hostesaft som hjelper mot slim i lungene, såvel som andre effektive oppskrifter og naturlige remedier. Den skal stimulere immunforsvaret, og ha en betennelsesdempende effekt. Hvitløk har også blitt brukt i uminnelige tider, både i mat og som medisin.


Flere vitenskapelige studier konkluderer med at ingefær demper betennelse og reduserer smerter. I tillegg brukes den mot infeksjoner, hoste og forkjølelse. Det er nok ikke uten grunn at ingefær har blitt brukt som en medisinsk plante i flere tusen år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg