onsdag 15. november 2017

Spansk eksamen vg2

Spansk muntlig eksamen. Skal du ha spansk muntlig eksamen er kravene annerledes fra spansk skriftlig eksamen. Da har du timer til å forberede din presentasjon. Eksamen ble avholdt den 27.


Privatistordning: Privatistene må opp i både skriftlig eksamen og muntlig eksamen.

Skriftlig eksamen er timer. Flere her inne som kom oppi spansk II? Går VGog spansk var det ENESTE faget jeg IKKE ville komme opp i. Vår nye dvd Mi querida familia er spilt inn i Madrid og består av episoder på fem minutter. Vi kommer rett inn i spansk hverdagsliv og blir kjent med en koselig spansk familie. Jeg skal opp i skriftlig spansk eksamen om kun to dager, og uten noe særlig form for spansk kunnskaper, lurer jeg på om det er mulig å stå?


Jeg har de tre siste årene bare cruiset gjennom undervisning og egentlig bare gitt faen og håpet på å ikke komme opp.

Det er forskjellige årsaker til dette. Her kan du poste spørsmål, tips, triks, erfaringer og andre ting relatert til eksamen. Vamos er Cappelen Damms læreverk i spansk II for Vgog Vg2. Klikk på omslaget for å finne oppgaver, tekster, lydfiler, lenker og andre ressurser til tekstene i bøkene. Nettsidene er et supplement til læreboken og er gratis for elevene.


Vgykesfaglig utdanningsprogram 4t eksamen Fredag 29. Det betyr at det i noen fag blir trukket ut partier til skriftlig eksamen og i tillegg partier til muntlig eksamen i samme fag. Det står ingenting om at elever ikke kan komme opp både muntlig og skriftlig, så det er en teoretisk mulighet for at det kan skje.


Praksis er imidlertid at vg-elever skal opp til kun en eksamen. All undervisning foregår på spansk og eksamen besvares i sin helhet på spansk. Det anbefales at studenten har hatt spansk nivå II fra videregående skole eller innehar tilsvarende kompetanse.


Oppgaven fikk karakteren på spansk nivå ved vg2. Hvis du kan et annet fremmedspråk og ønsker å ta eksamen i dette i stedet for å følge undervisning, les informasjon om Morsmålseksamen. Du vil også få informasjon om morsmålseksamen ved skolestart.


For NYE elever på Vgog Vg(og 3ST) Du må informere om hvilke programfag, matematikk OG fremmedspråk du ønsker FØR skolestart.

Vidas er Cappelen Damms læreverk i spansk I for Vgog Vg2. Hvis du er under år, krever vi underskrift fra foresatte. Se skjema til høyre. Nye or språklige vendinger og strukturer kommer igjen i forskjellige sammenhenger, slik at spansken lettere fester seg.


Boka har også en rekke øvelser, som du kan gjøre både skriftlig og muntlig. Med litt innsats underveis vil du være i stand til å føre enkle samtaler på spansk når du er ferdig med kurset. I videregående opplæring trekkes elevene ut til eksamen etter bestemte regler. På vgstudieforberedende utdanningsprogram skal cirka prosent av elevene trekkes ut til eksamen i ett fag, skriftlig, muntlig eller muntlig-praktisk. Reiser du og familien på utenlandsferie til land der du kan snakke spansk ? I så fall, øv mest mulig!


Den beste måten å lære spansk på, er å øve seg i land der språket snakkes til daglig. Bestill maten din selv, spør om veien på egen hån gå innom turistinformasjonen og forklar så godt du kan, spør om hjelp i butikker osv. Ei kort innføring i hvordan norskfaget på NDLA er bygd opp, og noen gode tips til muntlig og skriftlig eksamen.


Learn vocabulary, terms, and more with flashcards, games, and other study tools.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg