fredag 24. november 2017

Øredobber 90 tallet

Oppdag de nye øredobber trendene på Stylight. Det var grønsj med jeans med høyt liv og hull, t-skjorte, tømmerhugger-skjorte, skinnjakke og bar mage som var det aller kuleste. Her oppgraderer vi den litt slitne looken til en mer sofistikert look ved å bytte ut skinnjakken med en lang blazer, som også var en hit på - tallet , da gjerne i en lys farge. Walkman - Discmannen hører - tallet til.


Og husker du CD-mappa? For - tallet er fortsatt lillesøsteren som ofte faller litt bakpå storebror 80- tall.

Det kan i hvert fall virke sånn når man snakker med folk. Alle som levde på 80- tallet , forteller i store ord om hvor bra det var og alt det førte med seg. Og man kan nesten glemme de ti årene som kom etter.


Dette var tiden vi leste Starlet i oppblåsbare møbler med lavalampe på skrivebordet. Stikkord er hip-hop og discomusikk og grunge. Hva er det forresten som var så utskjelt, men toneangivende på - tallet ? Det var jo tiåret der cred var mantraet og retro hovedtrenden, så da kan det vel ikke ha vært verken utskjelt eller toneangivende. Uansett, beste låt på - tallet var muligens … Baby One More Time med gode gamle Britney.


Liste over førsteplasser på den norske singellisten er en oversikt over samtlige sanger som har toppet VG-lista, Norges offisielle singelliste.

Championship Manager (nå Fotball Manager) har holdt koken siden starten av - tallet , og jeg må si gullalderen var rundt årtusenskiftet. LITT FRA 80- TALLET. Pappegøye øredobber i tre.


Disse er kjøpt på 80- tallet , men aldri brukt. Kjøp den nye øredobber kolleksjonen. Bredt utvalg av øredobber på Stylight. Kanal det nivået av kitschy glamour og hilse med ditt eget antrekk. Fra utsagn å gjøre baubles og øredobber til oppmerksomhet gripende belter, det er mye å jobbe med.


For å få kreativiteten din går, er det måter å legge til flere -talls trender til dine ferieutstyr. I hvilken amerikansk by skal denne sjangeren ha startet? De har jo egne design avd.


Den vesle vampyren. HM har nok 80-tallsklær til at en får stæsja opp ei jente for en rimelig penge. De aller mest hardcore -talls entusiastene i dag har plukket opp Buffalo-trenden igjen, men den noe sobrere -talls trenden med New Balance-sko er derimot noe flere har trykket til sitt bryst. I motsetning til på - tallet finnes de i dag i en rekke ulike farger og selges i byens mest trendy butikker. Jeg er synes ikke taco ble en del av hverdagen til folk flest før på 00- tallet egentlig.


Men ellers er vel Grandiosa -tallsmat. Begynnelsen av tallet husker jeg seilersko hvor man krøllet lissen ( som en gammel telefonledning) , slutten av tallet gjerne brede skatesko - vest ble også populært på ett tidspunkt og da var det SNC vesten som gjaldt.

Hårmoten varierte med ulike typer palmer , nydelig lugg eller etasjeklipp ala Rachel i friends. Stort utvalg øredobber i sølv og gull, med perler og diamanter. Kjøp ørepynt fra markedets fremste smykkedesignere!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg