mandag 27. november 2017

Pierre robert strømpebukse

Kom i toppform med oss. Rask levering 3-dager! Finn laveste nettpris her. En helt ny type strømpebukse , med bre behagelig elastikk i livet.


Pierre Robert lager komfortable basisplagg for kvinner, menn og barn.

Din nye favoritt- strømpebukse ! Alle våre plagg blir skreddersydd til nordiske behov, og utvikles av vårt skandinaviske designteam i Oslo. Den er behagelig mot huden og gjør at du holder varmen med stil. Tightsen er tynnere og mer raffinert enn noen av våre andre ullstrømpebukser. Egner seg perfekt for kaldere dager – til hverdag, jobb og fest.


Strømpebukse med hold-in og push-up effekt i denier,. Velg statement-strømpebukser for en leken, grafisk og tøff stil.

Fri frakt over 5Kr. Den har ikke det beste stoffet, men er en solid og god strømpebukse. Passer perfekt under kjoler, skjørt eller shorts i den kalde årstiden. BETALING: Vipps, cash eller penger inn på konto er helt opp til deg. DEN Matt Emballasjen viser en hudfarget strømpebukse , men den er altså sort.


Samspill jenter imellom er ofte mer komplekst, utfordrende og krevende enn samspill med gutter og imellom gutter. De fleste klarer det fint, mens andre faller litt mer igjennom. Vår rena och enkla design inspireras av det Skandinaviska sättet att leva.


Alla våra plagg är utvecklade av vårt skandinaviska designteam som sitter i Oslo. Vi har derfor fokus på et stilrent og moderne design som passer inn i en hektisk hverdag. Laget i myk mikrofiber med flatterende matt finish og behagelig elastikk i livet. Det er gjort noen små forandringer som gir et lite løft, men syns likevel ikke at det kan kalles en hold in strømpebukse. Super basisplagg med god kvalitet og som passer perfekt som underlag for kjølige dager her i nord.


Ryggstykket har et bredt meshfelt som gir deg god ventilasjon og absorberer større mengder fukt der man svetter mest. Sømløs og formstrikket med bredt felt med mesh i ryggen for god ventilasjon.

Fast knallkjøp for 2. Kjøp PIERRE ROBERT MERINO WOOL COLLECTION hos Timarco, stort utvalg og veldig gode priser. Vaatteiden tekstiilit vaihtelevat teknisemmistä materiaaleista aina ylellisiin luonnonkuituihin. Miesten mallistostamme löydät käytännölliset perusalusvaatteet ja -vaatteet arjen eri tilanteisiin.


Sammenlign pierre robert undertøy til dame og finn den beste prisen. Kjøp undertøy på nett hos de beste nettbutikkene. Skreddersydd for en skandinavisk hverdag.


Inspiroidumme skandinaavisesta elämäntyylistä ja suunnittelemme miellyttävän tuntuisia ja laadukkaita alusvaatteita ja vaatteita naisille, miehille ja lapsille - tyylistä tinkimättä. Laadukkaita ja miellyttävän tuntuisia alusvaatteita ja vaatteita naisille, miehille ja lapsille – tyylistä tinkimättä.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg