torsdag 2. november 2017

Nettstudier bachelor

Søk Nettstudier Med Studiepoeng. Finn nettstudier bachelor nå på Kensaq. Nettstudier gjør det mulig for deg som ikke kan møte på campus å studere på BI, enten du er på reise, bor langt unna campus eller bare vil studere på egenhånd. Du kan velge mellom årsenheter, hele studier eller frittstående kurs som inngår i studiene. Merk at de ulike masterstudiene som oftest har et minimumskrav til karaktersnitt.


Du kan filtrere søkeresultatet ytterligere ved å velge fagområde, studiested eller utdanningstype.

Klikk på en av utdanningene i listen for å lese mer om den, og send en uforpliktende henvendelse til skolen dersom du ønsker mer informasjon. Noen nettskoler har rullerende opptak, mens andre har faste oppstartstidspunkt. Nettstudier blir mer og mer populært, noe som gjør at studietilbudene også utvides hele tiden.


Studiet går under: Medisin, odontologi, helse- og sosialfag. Det er 1registrert skoler som tilbyr studiet, fordelt på studiesteder. Med en fleksibel utdanning på nett kan du studere hvor og når det passer deg – heltid eller deltid. Våre nettstudier har oppstart i januar, mars, august og oktober.


Det er registrert skoler som tilbyr studiet, fordelt på studiesteder.

USN tilbyr et bredt spekter av nettbaserte studier. Velg utdanninger på alle nivåer: Master, bachelor , høyskole, fagskole, yrkesrettet og VGS. Høyskolen Kristiania Nettstudier tilbyr fleksible studier.


Utdanningen lærer deg å designe og animere digitale modeller og karakterer for film, spill og virtuell virkelighet på tvers av bransjer. Du kan dermed studere akkurat når og hvor du vil. Hos Bjørknes Høyskole tilbys både halvårsenheter, årsstudier og bachelor som nettstudier. Disse fagene kan du ta som nettstudent.


Studiet kan kvalifisere til både frivillig og lønnet arbeid i menighet og kristne organisasjoner med fokus på barn, unge og misjon. Hvilke skoler tilbyr nettstudier ? Det er flere institusjoner som tilbyr nettstudier , alt fra offentlige universitet og høgskoler til opplæringssentre og private institusjoner innen utdanning. Til sammen tilbyr disse et mangfold av utdanninger som dekker alle utdanningsnivåer, enten som nettstudier eller som et kombinert opplegg. Studiet er nettbasert og tilrettelagt slik at du kan velge å følge det på deltid eller fulltid.


Følger du hele bachelorforløpet utgjør den obligatoriske delen 1studiepoeng, mens studiepoeng er valgfrie. Godkjent for Lånekassen. Vi har studiestart hver dag. Med en online bachelor , elevene har muligheten til å lage sin egen timeplan.


Online bachelorstudenter kan fortsatt jobbe tett med professorer for å få den beste utdannelse mulig. Ved å ta en bachelor i ernæring får du solide kunnskaper om ernæring og kompetanse i kostveiledning.

Du lærer om kroppens normale næringsbehov, men også hvordan f. En bachelor er en grad du kan få etter tre års høyere utdanning ved en høyskole eller universitet. Her på BI kan du velge mellom et bredt utvalg av studier og enkeltkurs på bachelornivå. På Folkeuniversitetet Nettstudier har du fleksibiliteten til å studere når og hvor du vil, i ditt eget tempo. Nettskolen er åpen hele døgnet, alle dager i året.


Bachelor i ernæring. Du velger selv når du ønsker å lese, gjøre oppgaver eller sende inn besvarelser. Slik kan du enkelt tilpasse nettstudiene til din hverdag. NTNU VIDERE er videreutdanning og deltidsstudier tilpasset deg som er i arbeidslivet. Vi tilbyr kurs av kortere eller lengre varighet på bachelor - og masternivå innen de fleste fagområder.


Undervisningen er fleksibel – ofte som en kombinasjon av aktiviteter på nett og intensive samlinger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg