fredag 10. november 2017

Sandnøtter

Det er opp til hver enkelt å bestemme hvilke som er De syv slag. For mange er sandnøtter én av dem. Disse småkakene er lettlagde julekaker, som regelrett smelter på tungen med en svært porøs konsistens.


Dette er en stor porsjon som rekker til mange gode sandnøtter. På tide å tenke på julebaksten? Sandnøtter er en populær kake til jul.

Den er enkel å bake, og er derfor ypperlig å bake sammen med barna. Den spesielle, porøse konsistensen kommer av at det er mye potetmel i deigen i tillegg til hvetemel. Småkaker med potetmel og perlesukker på toppen – sandnøtter. De har en svært porøs konsistens, som følge av den store mengden potetmel i deigen, og de smelter nesten på tungen. Det er en lys julekake som smelter i munnen, med porøs konsistens.


Bak sandnøtter sammen med familien, for hjemmelaget er som regel best. Oppskriften gir ca stk. Helt fra jeg var liten har jeg likt å lage mat, derfor var det naturlig å ta en utdannelse i den retning.

Vi starter veka igjen med sukkerfri julebakst, og idag er det sandnøtter sin tur. Deilige sandnøtter som smelter i munnen. Elt inn vaniljesukker, potetmel og hvetemel.


Og istedet for å trykke dem flate med gaffel i år, slik vi pleier, har vi brukt et k. Velkommen til mitt søte kakeparadis! Her på Det søte liv viser jeg deg samlingen min med bakst og deilige kaker i alle slags varianter, lekker konfekt og nydelige desserter. Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet. Nationen er distriktenes næringsavis, og avisens prioriterte stoffområder er næringsliv, landbruk, politikk, samferdsel og EU. MELD DEG PÅ NYHETSBREVET OG FÅ OPPSKRIFTENE I MAILBOKSEN.


Glutenfrie sandnøtter Disse sandnøttene er de første julekakene som blir borte på kakefatet! POPULÆRE: Klassiske sandnøtter smaker godt sammen med te, og er superenkle å lage. De er veldig lette å lage.


Den største overraskelsen i kaken er at: Det er mye mer potetmel enn det er hvetemel! Jeg er voldsomt sen med julebaksten i år. Og jeg som skrøt sånn over at i år skulle jeg være tidlig ute slik at jeg bare kunne nyte hele desember uten å stresse. Vel, nå begynner jeg å stresse litt. Min første sort av De Syv Sorter ble sandnøtter.


SANDNØTTER - litt sunnere Er det noe vi får nok av i julen, så må det være sukker.

Det finnes nesten ikke en ting lenger som ikke inneholder sukker. Kirstens kanelpletter eller Jødekaker. Ostekake med kjeksbunn. Saftig deilig gulrotkake i langpanne. Pannepizza laget i en fei.


MATGLEDE on TRINES MATBLOGG… Med Mutti hermetiske tomater i huset har du alltid et godt utgangspunkt for mange deilige retter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg