mandag 27. november 2017

Hvordan piske eggehvite for hånd

Det fungerer fint, men ikke om du skal piske eggehviter. Vask dem godt i vanlig såpevann, og håp på det beste. I verste fall må du investere i en annen visp. TIPS: Er bakebollen din i plast?


Hvordan piske eggehvite for hånd

Det kan være vanskeligere å få disse helt rene, spesielt om de har fått små hakk etter trofast bruk, og fett kan sette seg i små kutt i bollen. Her viser Marit Røttingnes Westlie deg hvordan du gjør det. Saken ble opprinnelig publisert på Klikk. Smart når du skal piske eggehviter.


Eggehvitene er ikke ferdig pisket før du kan snu bollen på hodet uten at blandingen faller ut. Det er viktig å bruke en helt ren miksmasterbolle når du skal vispe eggehviter stive. De tåler ikke noe fett. Du må også være sikker på at det ikke er noen rester av eggeplomme sammen med hvitene.


Hvordan piske eggehvite for hånd

Ha eggehvitene oppi miksmasterbollen og visp til massen begynner å bli skummete og litt hvit. Du må piske eggehvitene stive først, før du har i litt og litt sukker mens du pisker videre. Lager du sukkerbrødbunn skal du bruke hele egget, og da skal du bare piske til det blir luftig. Skal du lage marengs eller f. DA det er viktig å ha rene, fettfrie redskaper og ikke få noe av plommen i. Så jeg tror at du får en fantastisk bra bunn når du har pisket den så lenge.


Ikke greit å være fersk i husmor-gamet Laget kake idag, å som i mange oppskrifter sto det at jeg skulle piske egg og sukker til eggedosis. Da slo det meg at jeg faktisk ikke vet når det er eggedosis. Hvor lenge skal man piske egentlig? Jeg lagde eggedosis, den ble omtrent halvperfekt. Jeg brukte små eggeplommer, og av eggehvitene , samt omtrent spiseskeer sukker.


Jeg fulgte en oppskrift hvor det sto at eggehvitene skulle stivpiskes, og det gjorde jeg med en mikser med bolle, det ble ganske stivpisket. Jøsses hvor lang tid tar dette tro? En annen ting min mor var opptatt av når jeg ble satt til å piske krem, var at vispene ikke skulle ned i bunnen av bollen. Det var ikke lov å bruke stativ, bollen skulle holde litt på skrå, og vispene skulle være godt over bunnen av bollen.


Dette var for å piske inn mest mulig luft i kremen. Norway Shop, den offisielle butikken for gensere fra Dale. Finn laveste nettpris her. Når du skal piske eggehviter som skal skjæres inn i kakedeigen, må du ikke piske dem for stive.


Hvordan piske eggehvite for hånd

Da blir de vanskelige å få tilsatt jevnt i deigen. Slik gjør du: Ha eggene i en bolle. Bruk ballongvisp eller elektrisk mikser å pisk eggehvitene sakte til de er skumaktige. Pisk eggehvitene hardere til de blir snøaktige og kan formes som. Skill eggehvitene fra egg.


Du bør ha en bolle full av eggehviter med absolutt ingen plomme i den. Legg til en klype salt til eggehvitene. Pisk eggene med visp på en elektrisk visp eller visp for hånd.


Sammenlign tilbud på Piske eggehvite i kategorien Miksere og kjøkkenmaskiner fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av Miksere og kjøkkenmaskiner ved hjelp av vår tjeneste. Krem som skal sprøytes må være helt stiv, mens krem som skal brukes i vaniljekrem eller fromasj kan piskes bløtere. Kjøp Piske eggehvite på Kelkoo. Om det ikke står i oppskriften, er det passe med rundt ss sukker til en liten kartong kremfløte (dl).


For å piske krem til fløte må: 1. Fløten ha et fettinnhold på minst prosent (i praksis må prosenten være en god del høyere). Kaffefløte med prosent fett kan du derfor piske til krampa tar deg, den blir likevel ikke til krem. Kremfløte derimot, inneholder hele fett og kan derfor piskes til krem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg