onsdag 8. november 2017

Bakt middag

Alle fortjener en smaksrik middag! Her finner du forslag til ferdige ukemenyer. Hver uke gir vi deg to raske middagsalternativer som består av bare produkter. Flere spennende middager på under minutter. Se våre spennende oppskrifter her.


Populære cruise og seilturer i Australia på Viator!

Rask og enkel kjøpsprosess. Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem. En bakt potet kan serveres med all slags fyll. Et veldig enkelt alternativ er å bruke rømme eller en smørklatt, denne varianten er med grønsaker og tunfisk - for å bygge ut til litt mer av et måltid.


Kveite bakt i ovn med fløtesaus er en saftig variant. Med masse gode grønnsaker i og kokte poteter ved siden av blir dette fort en favoritt middag når helgen setter inn. Bakt laksefilet med grønnsaker En alt-i-ett-form i ovnen er lettvint middag.


Deilige grønnsaker, noen fiskestykker, tilsett litt sitronsaft og krydre med pesto, og vips - en herlig middag som du kan servere fullkornspasta eller kokte poteter til.

Blomkålen stekes i lang tid med en god krydderblanding. Den blir saftig, og smaker utrolig godt. Spis den som en selvstendig rett eller som tilbehør til en god middag. Det er flere grunner til at bakt søtpotet er den perfekte middagsretten. Det smaker kjempegodt, og er utrolig enkelt å lage: Du bare stikker noen hull i skinnet, slenger den i ovnen, og venter en times tid til den er gjennomstekt, mør og helt nydelig.


Jeg spiser for lite bakt potet. Og fryktelig enkelt! Jeg bruker ikke engang å pakke potetene inn i aluminiumsfolie. Synes de blir bedre om de får bake i ovnen uten folien rundt. De kan, som kjent, spises alene eller som tilbehør til annen mat.


Her bruker jeg potetene som hovedattraksjon og putter tilbehøret oppi potetene. Torsk og bacon er en god kombinasjon og med potetmos med vårløk, som irske champ-poteter vi serverer her er, kan du virkelig glede deg til middagen i dag! Vi har i denne retten valgt å steke baconet i ovnen i stedet for i panne. Dermed unngår du baconlukt i hele rommet, samtidig som du kan bruke steketiden til andre ting. MELD DEG PÅ NYHETSBREVET OG FÅ OPPSKRIFTENE I MAILBOKSEN.


Bakt potet er så enkelt og så godt, og kan fylles med alt ditt hjerte begjærer. Laksefat med kapers og sitron. Sommeren skal nytes ute, og ikke timevis inne på kjøkkenet.

Så legg gjerne ambisjonene litt på kjøl, gjør det enkelt med et delikat laksefat, og nyt kvelden sammen med gjestene. Enkel og rimelig middag : Bakt blomkål. Smalhans-lærling Supattra Manorueang (19) viser at også studenter kan lage gourmet-retter – for en rimelig pris. Dagens rett koster kroner.


Bakt laks med grønnkål Spis saftig laks, stekt grønnkål og mandelpoteter til middag. Det er lett og godt – og det tar bare minutter! Du har allerede gitt Bakt søtpotet med kjøttdeig en vurdering!


Søtpoteten er søt og mild i smaken, og med god topping kjøttdeig, tomatsalat og fetaost blir dette en super og smakfull middag for hele familien. Dette er oppskriften som Reneé Fagerhøi mener gir oss den beste varianten. Fisk i form til middag er noe av det enkleste du kan lage.


Dette er også enkelt mat å lage til mange, for denne gjør seg nesten selv. Fargerikt og sunt tilbehør! Ovnsstekte rotgrønnsaker som pastinakk, gulrot, kålrot, jordskokk, hvitløk, rødbet, gulbete og polkabete passer til høstens middager. Alle rotgrønnsaker kan brukes på denne måten, så her er det bare å blande sin egen favoritt.


Deilig dipp i syv lag med blant annet bønnemos, rømme, ost og tomat, gratinert i ovnen og klar til å nytes med sprø tortillachips. Bedre enn dette blir ikke en vegetarisk layer taco dip. Nedenfor finner du oppskriftene. Har du noen oppskrifter på bakt laks (eller ørret) du vil dele?


Ikke nøl med å bruke kommentarfeltet nedenfor. PS Det er ikke noe veien for å lage nydelig middagsmat av røkt laks også. En av mine hverdagsfavoritter er røkt laks med rosépepper og crème fraîche.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg