tirsdag 14. november 2017

Antrekk konfirmasjon menn

Ved kirkelig konfirmasjon bærer alle konfirmanter en hvit kappe. Antrekk som er mest vanlig i konfirmasjonsselskapet er bunad til jentene og mørk dress til guttene. For gjestene er det pent antrekk som gjelder. De kvinnelige gjestene stiller i pene side eller korte kjoler.


Mange bruker også skjørt med en pen bluse til.

Ja, hva har man egentlig på seg i en konfirmasjon ? Har ikke mange unge mennesker i omgangskretsen, så dette blir den første på veldig mange år. Jeg har ikke buna og syns det er vanskelig å vite hvilket antrekk som er greit. Hvilke antrekk du har på deg når du konfirmeres er akkurat det samme. På konfirmasjonsdagen får du låne en hvit kappe i kirken.


Mange har et selskap i tilknytning til konfirmasjon , men dette er helt opp til den enkelte konfirmant og familie. Selvsagt behøver man ikke slavisk følge disse retningslinjene, men man får heller ikke spore helt ut i sitt valg av antrekk.

Dersom man ikke respekterer vertens innbydelse kan man oppleves som uhøflig. Nedenfor presenterer vi de vanligste kleskodene og hvordan du anpasser deg til disse og også ved hvilke anledninger de benyttes. Jeg var i konfirmasjon på søndag og der var vel alle typer antrekk representert. Det var alt i fra bunad til dongeri. Alle får gå i det en trives best me man har det som regel mest hyggelig da!


Les mer om Casual og se antrekk for damer og menn. Smart Casual Uformell og avslappet dresskode som samtidig har en toch av stil over seg. En populær dresskode som kan være litt utfordrende.


Business Casual Dresskoden for en formell, men nøytral jobbstil. Herrer Når det inviteres med pent i invitasjonen, vil nok de fleste menn gå for mørk dress (klikk for å se detaljer om dette antrekket). Men Mørk dress er ikke det eneste alternativet hvis invitasjonen sier pent, selv om vi tør påstå at dette er det eneste antrekket som passer uansett anledning for festen hvor det inviteres med pent antrekk. Er bedt i en konfirmasjon i mai.


Dette er til søskenbarnet til samboer, en familie vi ikke har noe kontakt med i utgangspunktet. MEN : Hva har man på seg i konfirmasjon ? Jeg har buna men er timer unna med bil, så orker ikke kjøre bil så lenge i bunad. Har heller ikke muligheter til å skif.

I tillegg til gavene kommer utgiftene til fest og antrekk , og det finnes tilfeller der foreldre tyr til forbrukslån for å finansiere festen, ifølge Reitan. Dersom de ikke betaler tilbake innen rimelighetens tid kan en konfirmasjon ende opp med å velte hele familieøkonomien, advarer hun. Konfirmasjonspengene kan øke med nesten 23.


For noen vil dette virke overflødig, og kanskje kan du bare hoppe til nr 3. I dag deler jeg seks fine antrekk med dere, som er fine til både 17. Finn antrekk til konfirmanten. Bunad er vanlig, men hvis ikke konfirmanten har det, er en pen sommerkjole eller mørk dress også passende. Jeg har en stor pinterest-mappe med masse inspirasjon til graviditetsantrekk, men av dem er forbeholdt vår- og sommersesongen!


Jeg vet ikke om det er mer eller mindre slitsomt å være gravid på sommeren enn vinteren, men antrekksmessig vil jeg si at sistnevnte er hakket kjedeligere. Med mindre man helst vil gjemme seg bort da #128521; Uansett. Antrekk mørk dress passer ved de fleste formelle anledninger, fra klokken tolv midt på dagen til sen kveld. For å gi noen eksempler på når det kan passe å bruke mørk dress, kan vi nevne jubileumsmiddager, bryllup, teater- eller konsertpremierer, gallamiddager, dåp, konfirmasjon eller andre formelle mottakelser.


Min mann kjøpte nettopp komplett galla- antrekk fra deres netthandel. Han hadde noen merkelige mål på armene og vi ringte derfor til dere for å få veiledning på størrelser. Vi har nå pakket ut antrekket og min mann har prøvd dette på. Antrekket sitter som støpt og han er meget fornøyd.


Er ikke kleskoden angitt er det etter gammel tradisjon alltid galla- antrekk som gjelder, men nå til dags er det vanlig at man selv bestemmer hva man skal ha på seg. Enkelte kleskoder har vært etablert over lang ti men også gamle koder påvirkes, i hvert fall i en viss gra av den vekslende moten. Kleskodene er nummerert fra til 5.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg