mandag 13. oktober 2014

Gravid som 17 åring

Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Svangerskapskontroll for deg som er gravid.


Hvis du er gravid , har du rett til gratis svangerskapskontroll hos lege og jordmor. Du kan ta kontakt med fastlege eller jordmor på helsestasjonen når som helst i svangerskapet, men det vanlige er å ha første time en gang mellom 8.

GRAVID : Michelle Ingvaldsen bestemte seg raskt for å beholde barnet da hun ble gravid som 17-åring. Foto: Privat Da Michelle Ingvaldsen (23) fra Bærum var år og gikk i 1. Linn Hege Wollan (19) ble gravid som åring , men til tross for det fullførte hun grunnkurs og går nå VKhjelpepleien. Tanken på å bli mor så ung hadde ikke streifet henne før, men etter to måneder usikkerhet tok hun en graviditetstest, og fikk bekreftet at hun var gravid. Er år og fant ut at jeg er gravid faktisk i dag. Barnefaren er like gammel som meg.


Kristina ble gravid som 13- åring. Da hadde de vært sammen i to uker.

Det gjorde ikke Camilla. Ei jente på år kan bli gravid dersom hun er kommet i puberteten og har begynt å menstruere, som vil si at eggløsning er kommet i gang. De aller fleste jenter er eldre enn år når dette skjer. Da er det viktig at du ikke engster deg for at legen eller andre vil kontakte dine foreldre og informere dem, men tenker at det er viktigere for deg å få god hjelp.


På bloggen sin skriver Malin om hvordan det var å bli gravid som åring , og mamma som åring. Hun er ikke alene om å bli ung mor. Line Emilie Sundqvist Gjørtz (21) ble gravid som 17-åring.


Blir ikke gravid , jeg I en alder av år var Malin sammen med en gutt som var et år eldre enn henne. Marianne ble gravid som åring Winuk Limas. Rask og trygg leveranse. Farmen-Irene ble mamma som - åring – nå er datteren selv 17.


Vet at mange har det før denne alderen, men synes det er for tidlig likevel) Samtidig vil jeg ikke at hun skal bli gravid heller. Når begynte deres ungdom på pilla? Og vil det å gi henne p-piller bli so. Du spør om hva som skjer om en blir gravid som åring. Nå hjelper hun andre som fort ville falt utenfor arbeidslivet.


Camilla ( ) ble planlagt gravid som 16- åring De fleste ønsker å vente med barn til økonomi og utdanning er i boks.

Sonja Helen Moen jobber som butikksjef på KIWI Stjørdal, og én av dem som er foreslått om Årets trønder. Jeg er ei jente på år som har blitt gravid. Jordmor Karin Johansson, som også jobber på Oslo jordmor og kvinnesenter, har møtt kvinner som har ventet for lenge med å prøve å bli gravid.


Gravid 18- åring banket opp - fosteret døde. For mange passer det ikke inn i deres livssituasjon å bli gravid i ung alder, sier hun.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg