tirsdag 28. oktober 2014

Sprosser til trapp

Vindussprosser gir huset sjel. Sprosser kan Byggmakker hjelpe deg med. Finn alt du trenger av trelast. Kom innom for råd og veiledning. Stort utvalg av ytterdører. Kvalitet og lave priser.

Dreide sprosser er for deg som ønsker en tradisjonell trapp. Vår modell Morene har et klassisk snitt som inneholder elementer av dreide sprosser og meglere som sammen med en profilert håndlist gir et tradisjonelt og solid preg. Du kan hos oss velge mellom to ulike dreide sprosser fra vårt standardutvalg. HeiSkal bytte ut spiler til trappen og male den hvit. Tenkte spiler i rustfritt stål og senterborre hull opp og nede på gelender og knevegg.


I tillegg til vinduer, kan de også brukes på balkongdører. Hvis du går for en sprosse som er ubehandlet, må denne males på lik linje som annet treverk. Hvit rundstokk 28mm x 870mm.


Nor- Trapp og tredjeparter bruker informasjonskapsler til markedsføring og for å sikre at du ser relevante annonser uten å fortelle annonsører hvem du er.

Ved å godta innhold nedenfor godtar du bruken av disse informasjonskapslene. Du kan forandre dine cookie innstillinger ved å navigere til de fanene på venstre siden av skjermen. Velkommen til viivilla. Som medlem på viivilla. Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.


Vårt store sortiment med kjente varemerker utøkes hele tiden og skal gjøre oss til et av Norges største byggevarehus. Innvendige trapper blir vanligvis flittig brukt og dermed er slitasje ikke til å unngå. Men hvordan man velger å håndtere dette varierer.


Noen legger teppe i trappa, som kan byttes ut når det blir slitt eller man ønsker forandring. Andre sverger til treverk som matcher gulvet i den ene eller andre etasjen. Vimax er Norges største leverandør av sprosser til private kunder! Vimax sprosser er neste generasjon vedlikeholdsfrie sprosser.


Vi har gjort sprosserammene mer fleksible ved hjelp av sterke utenpåliggende hjørner, samt en unik måte å sette sammen rammene på. Våre sprosser er laget i en slagfast, lysekte og UV-bestandig vinyl. Alle våre trapper kan leveres med åpne eller tette trinn. Fordelen med åpne trinn er at det gir et luftigere preg enn en trapp med tette trinn.


Repos kalles også for trappeavsats. Dette er en flate større enn et vanlig trinn, og blir ofte brukt i forbindelse med at trappeløpet endrer retning. Utendørs kan man finne repos også i rette trappeløp, spesielt i lange trapper.

Pris på sprosser varierer ut ifra størrelsen på vinduene, hvilke profiler du ønsker og hvilken inndeling du skal ha. For å få en omtrentlig pris kan du ta glassmålene på vinduene dine og sende til oss på epost. Disse tar du fra innsiden av huset, vi trenger bredden og høyden. Cookies og personvern. Hos oss finner du trapper til alle miljøer.


Fra den enkle og rimelige budsjettmodellen til modeller i grenselandet mellom sofistikert brukskunst og rått elegant design. Denne gamle trappen var flott og ble derfor bevart, men fikk litt modernisering i form av maling. Håndløperen og toppen av megleren ble imidlertid beholdt slik den var, og fungerer nå som et varmt innslag som minner om husets historie, sier Ellen Skifjel interiørkonsulent under oppussingen.


Fornyelse av trapp En trapp er mer enn en praktisk konstruksjon − det er et viktig møbel. Her har vi samlet saker om hvordan du kan pusse opp og fornye trappen ! Hvis du vil vite hvordan du bygger en trapp og samtidig kan spare over 20. Gjør Det Selvs enkle veiledning til en bygg selv- trapp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg