fredag 10. oktober 2014

Omelett pannekake

Omelett pannekake

Omelett med ost og skinke er en klassiker. Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor. Vår grunnoppskrift på pannekakerøre gir et perfekt resultat og er nok til ca. Topp med syltetøy, sukker, bacon eller brunost – alle har sin pannekakefavoritt!


Dermed passer den også til middag, dersom du ønsker å lage noe kjapt. Denne enkle omeletten er like god varm som kald. Som navnet sier - dette er en blanding av pannekake og omelett. Pannekake -omeletten toppes med dampede grønnsaker. Smelt smør i en stekepanne.


Snu pannekakene og stek de videre på den andre siden til de er gyldne. Legg på 4-pannekaker om gangen. Ha på et lokk, slik at du får jevn varme.


Omelett pannekake

Jeg synes det er ekstra godt med stekt bacon, omelett og sirup, men de kan serveres med hva du vil. Serveres med en gang. Hvorfor ikke lage en utvidet omelett med både kjøttdeig og grønnsaker? Vips så har du en rask og enkel middag. Stek én og én omelett i smør, i en liten panne på medium varme.


Hell tilsvarende to egg i pannen av gangen, slik at du får tynne omeletter. Dryss over litt vårløk og paprika. Stek minutt til på den andre siden. Prøv denne varianten i dag! Like godt til frokost og lunsj, som til middag.


Omelett pannekake

Tilsett salt, sukker og til slutt smør. Ergo kan dette kalles en pannekake. Men ifølge samme kilde kan den også være en omelett , for der står det at en omelett er en eggebasert matrett som både kan være enkel og innviklet. Siden jeg spiste den med røkt laks, tror jeg at jeg velger å kalle den for en omelett i dag. De dagene jeg spiser den med frukt og bær, blir det en.


Lunsj Har du gode tips til lunsjretter på lavkarbokosthold? Selv synes jeg Proteinpannekaken smaker mer som en omelett , men uansett er smaken god! Gode erstatninger til den tradisjonelle matpakken? Vi er mange som svært gjerne tar i mot tips.


Går det an å gjøre noe hokus-pokus med norske hverdagspannekaker? Men du kan for eksempel avlaste deg selv og steke pannekaken i ovnen, omtrent som en omelett med pannekakesmak. En go grønn salat eller tomatsalat til blir ikke feil. Kilde: Stavanger Aftenblad.


Oppskrifter og middagstips til enhver anledning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg