mandag 27. oktober 2014

Nye disney filmer

I år kan du nyte nye alt fra Marvels superhelt- filmer til nye versjoner av klassikere som The Nutcracker. Jepp – her det noe for enhver! Det inkluderer filmtitler fra Marvel og Pixar, og dessuten filmer fra Star Wars-universet.


Flere adapsjoner og spinoffer er på vei, ta en titt på de klassiske Disney -animasjonene som får nytt liv i live-action! Husk å opprette en profil hos oss!

Da vil du få mulighet til å lagre filmer i en egen watchlist, ved å klikke på watchlist-ikonet på filmene i programmet, i lista over kommende filmer og på filmplakatene i Streamingguiden. Nei, for å virkelig gjøre gode filmer utav Disney -eventyr må vi gjøre jobben sjøl, så her kommer de, Disney - filmer vi gjerne vil se i nye ikke-animerte versjoner. Baz Luhrmanns Aladdin Maria : Tida er moden for et skikkelig helte-eventyr fra midtøsten, full av eventyrlyst, kjærlighet og spenning. Tailfeathers, som har blackfoot og samisk bakgrunn, er spent på resultatet i den nye Disney - filmen Frost 2. Disney har samarbeidet tett med et samisk ekspertråd og sametingene i Norden om. I den nye Disney -satsningen møter vi Vaiana, som legger ut på en eventyrlig reise sammen med halvguden Maui, på jakt etter en sagnomsust øy.


Superhelttrenden vi har sett på kino i det siste, gjør seg også gjeldene i Lego-universt. Kelly Asbury er regissør for den nye Smurfene- filmen , og hevder han vil klare å ta de små blå i en helt ny og frisk retning.

Sedan hans bortgång har producenterna varierat. I USA er den derfor nr. Gjør et kupp på favorittfilmene dine fra Disney hele måneden. Gamle og nye Disney-filmer.


Finn ut alt du trenger å vite om Disney filmer , show, reiser og parker. Se den helt nye Black Widow-traileren og finn ut mer om filmen. Noen av de kjære Disney - filmene har faktisk kommet i flere versjoner. Deriblant Snøhvit og nå Askepott. Fra Disney og den visjonære regissøren Tim Burton kommer den høyt verdsatte klassikeren Dumbo i en helt ny drakt og som live-action, hvor man ulikheter feires, familien er elsket og drømmene får fly!


Se filmer og serier sammen - på hvert deres sted. Fra før eier Disney også Marvel, men Marvel-titlene på Netflix skal ikke trekkes, ifølge CNBC. Disney eier også Lucasfilm – selskapet bak Star Wars-titlene. I tillegg til å bli tjenesten for å strømme Disney - filmer , jobber selskapet også med nye serier.


Det Walt Disney ikke fortalte oss, er at disse filmene kommer fra ulike historier og ulike forfattere har skrevet langt mer realistiske utfall fra våre kjære karakterer. Les også: scener fra Disney - filmer som slett ikke passer for barn. Inspirert av Buzzfee har vi selv laget en egen liste med flere karakterer som hadde mørkere.


Se ubegrenset med Disney - filmer i høyeste kvalitet.

Lave priser og rask levering. When a great deal means a great deal! Det nye innholdet er på full fart inn til T-We-portalen nå, og flere filmer og serieepisoder vil dukke opp i dagene og ukene som kommer. Filmene fra Disney er alt fra eldre klassikere til nye kinosuksesser.


Du finner dem under ikonet Disney Movies On Demand. De siste årene har flere kjente, animerte Disney - filmer fått nytt liv, men denne gang som spillefilm. Allerede nå er det blitt sluppet tre trailere til noen av våre favorittfilmer fra Disney : nemlig Løvenes Konge, Dumbo og Aladdin. Se alle trailerne nedover i saken! Se hva som går på Disney Channel, Disney XD og Disney Junior.


Se på oversikten når dine favorittserier og filmer går på TV. Noen ganger går det bare helt galt! Vi har samlet fem av de mest pinlige øyeblikkene fra våres originale Disney Channel- filmer.


Musikk fra våre Disney Channel-favoritter finnes på Spotify. Det er ikke hvilke som helst Disney - filmer du får solgt til en vanvittig pris. Samlerne som betaler disse summene, er nemlig på utkikk etter endringer i tegningene, sjeldne defekter og limited-editions.


Find det seneste nye om Disneys film , shows, rejser og. Besøg den officielle hjemmeside for Disney og Pixars. Flixfilmer gir deg en oversikt over de nyeste filmene og seriene på Netflix. Netflix utvider hele tiden utvalget sitt og hver dag tilføyes det nye titler til streamingtjenesten.


På Flixfilmer kan du også finne nyheter om kommende filmer og tv-serier på Netflix Norge. Finn alle dine favoritter fra Disney Channel, Disney XD og Disney Junior! Her finner du serier, filmer , spill, tv-oversikter, hele episoder og mye mer. Viaplay tilbyr bra filmer for hele familien.


Streame film på nett med din PC, mobil og nettbrett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg