onsdag 29. oktober 2014

Kiwi middag på 123

Her finner du forslag til ferdige ukemenyer som smaker fantastisk. Hver uke gir vi deg to raske middagsalternativer som består av bare produkter. Flere spennende middager på under minutter. Se våre spennende oppskrifter her. Lyst på noe smakfullt og godt til middag , men har egentlig ikke tid til å lage det fra bunnen selv?


Fortvil ikke, med GO’ middag på har KIWI gjort mesteparten av jobben for deg.

Vi fikk en småbarnsfamilie til å teste KIWIs nye hurtigmiddager. Middager du lager på under minutter. Med KIWI PLUSS-app kan du enkelt melde deg inn, se din bonus, kjøpshistorikk og lese om fordelene i KIWI. I noen familier vet man aldri hvor mange man blir til middag , mens hos andre blir man rett og slett ikke enig om hva man skal spise.


Hverdagen kan være rimelig hektisk, og det å ha muligheten til å lage smakfull og sunn mat kjapt er gull verd. Go` middag på er KIWIs egen serie med hurtigmat. Her har vi gjort nesten all jobben for deg, det eneste du trenger å gjøre er å varme opp maten, dekke på bordet og nyte måltidet.


Er det mulig å lage en sunn og god middag under minutter?

Vi lot tre personer teste med å bruke Uncle Ben’s. Produktene har blitt en suksess, og det er tydelig at KIWI har møtt et behov i markedet. Produsentene har til og med jobbet søndagsskift for å kunne levere nok strimlet svinekjøtt, sier ferskvaresjef i KIWI Harald Bregner. Sett sammen din middag på 1- - 3. Her er tipsene og oppskriftene som gir deg en god og smaksrik middag på under minutter. Dra dette ikonet ned i den grå kalenderlinjen nederst på siden.


Her er oversikten over alle middagene du har planlagt. Klikk på “handlelapp” oppe til høyre for å generere innkjøpsliste til dine valgte oppskrifter. Det har kommet mange typer ferdigsupper i butikkene. Vi gir deg enkle og raske middagstips som består av bare varer, og som er ferdig på under minutter. Rask middag på under minutter.


This feature is not available right now. Please try again later. Hvilken av våre supper er din favoritt? Jordbær med krem og kiwi. Oppskrift på jordbær med krem og kiwi for porsjoner.


Dette trenger du: 2g jordbær i skiver 1–ts melis ss sitronjuice 1–cl appelsinlikør (kan sløyfes) 1–skrelte kiwi i tynne skiver 2g kremfløte, pisket melis til å søte kremen (kan sløyfes) svært tynne.

Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor. Vår grunnoppskrift på pannekakerøre gir et perfekt resultat og er nok til ca. Topp med syltetøy, sukker, bacon eller brunost – alle har sin pannekakefavoritt! Nordmenn vil ha sunn, rask og variert middag , men vi ender som regel opp med de samme usunne middagene uke etter uke. Kanskje på tide med noen nye sunne og raske favoritter?


Nordmenn flest har et begrenset antall middagsretter på repertoaret. De fleste har faktisk ikke mer enn ni til tolv middagsretter som vi lager igjen og igjen – og igjen. Samtykke fra cookies Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider, og informasjonskapsler som grunnlag for videreutvikling av våre tjenester og for å tilby relevant markedsføring.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg