mandag 20. oktober 2014

Norsk sjokolade

Sjokolade og Søtsaker du kan gi bort i Gave eller unne Deg Selv. Nordens største utvalg! Smaken av sjokolade er kanskje verdens mest elskede.


Her er ti interessante fakta du kanskje ikke visste om det brune gullet. Norske sjokolademerker.

Det er per i dag få norske merker som selger det som kan betegnes som fin sjokolade. Sjokolademakere som lager fin sjokolade fra kakaobønner i Norge er det nesten ingen av, men det finnes et utvalg konditorer som bruker koverture av høy kvalitet til å lage konfekt og andre sjokoladeprodukter. Moderne sjokolade lages vanligvis av kakao blandet med kakaosmør og sukker.


Melkesjokolade inneholder forholdsvis mye melk, mens mørk sjokolade inneholder lite eller ingen melk. Ordet sjokolade kommer fra det spanske ordet chocolate med samme betydning som på norsk. Opprinnelsen til det spanske ordet er mer omstridt.


Et mulig utspring er fra ordet xocolatl i aztekernes språk nahuatl, som igjen kommer fra xococ eller xocolli som betyr bitter og atl som betyder vann, således bittert vann. Kjøp billig sjokolade på nett i MaxGodis.

Ingen elsker norsk sjokolade mer enn nordmenn selv. Vi elsker å hamstre deilig sjokolade når vi for eksempel kommer hjem fra en utenlandstur og vet vi kan få det billigere i taxfreen. Vi har en veldig god sjokolade produksjon i Norge, det har vert og er fortsatt noe av den beste sjokoladen. Som det fremgår av testen, er det ofte færre kalorier i de sjokoladene som er fylt med noe.


Sjokoladefryd er håndlagde biter sjokolade av høy kvalitet - laget av Jentene på Tunet. Velkommen til mitt søte kakeparadis! Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet. Her på Det søte liv viser jeg deg samlingen min med bakst og deilige kaker i alle slags varianter, lekker konfekt og nydelige desserter. Hei og velkommen til cielo.


Vi ønsker nye og gode gamle kunder velkommen til oss. Mye av sortimentet er det samme, men vi har også mye nytt og spennende. De store sjokolade produsentene. Amerikansk sjokolade. Historien om sjokoladen.


Forskjellig næringsinnhold i sjokolade. Vi leverer håndlaget sjokolade og konfekt og håper vårt eksklusive sjokolade sortiment vil oppfylle dine innerste sjokolade drømmer. KOLOGISK KONFEKT MED SMAK FRA NORSK NATUR Se mer i vår webshop LAGET LOKALT I SELBU konfekt fra meium sjokolade.

Konfekt til Amarone. Hval Sjokoladefabrikk AS. Hver eneste dag blir tusenvis av sjokolader , seigmenn, karameller og annet godt til på fabrikken vår i Trondheim. Endret allergenmerking.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg