tirsdag 28. oktober 2014

Paracet og alkohol overdose

Lei av lang kø på apoteket? Spar tid ved å handle enkelt og diskret på nett. Rask leveranse og stort utvalg. Informasjon og fakta om rusmidler og overdose.


Det er mulig å ta livet av seg med paracet , men det er en langsom og svært smertefull død.

Drikker du nok alkohol kan det hende at du besvimer men det er veldig sannsynlig at du våkner igjen før du dør. Men det finnes unntak, og særlig de med varig høyt alkoholforbruk bør være forsiktige. Dette svaret er eldre enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.


For et halvt år siden tok jeg en overdose på paracet ca stk på 500mg , ca stk ibux på 400mg, i et forsøk for å ødelegge kroppen min. Om lag av 1personer vil få varige leverskader etter en overdose , og noen vil trenge en levertransplantasjon. Hvis du tok en bevisst overdose , bør du drøfte videre oppfølging med legen.

Mange har stor nytte av samtaleterapi. Etter åtte timer kan det hende motgift ikke virker som det skal, og du risikerer du leverskade og eventuelt leversvikt. Paracet og forgiftning.


Hovedregelen er å aldri blande alkohol og medisiner. Med det sagt kommer praksisen fra virkeligheten. Kuriosa: Toksisk dose med fare for akutt leverskade er 1mg pr.


Det er dog best å la være, og heller passe på å drikke nok vann og ta det med ro. Sjekk lever- og nyreparametere etter avsluttet behandling. Og om du faktisk er suicidal går du nok skikkelig til verks og hiver i deg store mengder av både alkohol og piller. Alkohol og paracet - freak.


Det kommer helt an på hvor mye alkohol du drikker. Men det skal mye til, og det er nok i første rekke alkoholen som ville føre til overdose. Kilder: Revisjon 31. Alf Ødegaar lege.


Opprinnelig skrevet av Cecilie Arentz Hansen og Kåre moen, leger, 01.

Hei, jeg skal ha meg en kreftig forsterker til å drive subbene mine. Takker så mye for hjelp. Og paracetamol er langt farligere enn vi tror, leser vi stadig oftere. Farene er overdrevet, sier Legemiddelverket.


Også alkohol øker faren for paracetamolforgiftning. Det er ok å ta vanlig dose paracetamol selv om du har drukket moderate mengder alkohol. Men pasienter med langvarig høyt forbruk av alkohol er mer utsatt for leverskade ved inntak av store doser paracetamol, sier overlege Sigurd Hortemo i Statens legemiddelverk til ABC Nyheter. SVAR: Hei, og takk for spørsmål!


Som hovedregel er det lurt å ikke blande alkohol og medisiner. Det som er veldig skummelt med å ta en overdose paracet er at har du tatt for mange er det for. Dersom du drikker sjelden - Ikke mer enn en gang i uka gjør ikke et par paralgin noe,men begynner du å justere formen ofte med paracet må du ta hensyn til at både alkohol og paracet er giftig for levra og at kombinasjonen med alko først og paracet etterpå belaster den unødig mye. Jeg står mellom valg. Er du i tvil bør du rådføre deg med lege.


Mange, mange bruker gram paracet i døgnet, og en del bruker høyere doser enn det også, til tross for at det ikke er anbefalt. Lege og medisinsk leder ved Best Helse Nordstran Ola San understreker at selv om smertestillende kan være uheldig å kombinere med alkohol , avhenger det av mengden av både piller og alkohol. INR-stigningen er vanligvis opp til samtidig som ASAT og ALAT er normale.


Måling av s-paracetamol.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg