torsdag 2. oktober 2014

Fransk bulldog farger

Fransk bulldog farger

Hundrevis av forskjellige restauranter. Gratis frakt fra 6kr. Eleven is beauty– 30. Nyheter hver hverdag innen K-Beauty og fra klassiske varemerker. USA, nyter en kraftig økning i popularitet fra 54.


Du finner også svarte franske bulldogger, svart-hvite franske bulldogger, svart og brun franske bulldogger og til og med blå franske bulldogger, i en rekke mønstre og markeringer. HELHETSINNTRYKK: Typisk molosser i liten størrelse. Legg merke til at sammensatte farger som de under ikke bøyes i fransk , for eksempel: la. Lyd er tilgjengelig for alle franske ord på denne siden — klikk på. Derfor er den en svært populær hunderase.


Men den er utsatt for noen helsutfordringer og adferdsmessige særpreg som hundeeiere er nødt til å kjenne til, hvis de vil sikre hunden et langt liv. Fransk bulldog er avlet som en familiehund. Navn: Carina Martinsen og Trond Fredriksen.


Fransk bulldog farger

En fransk bulldog er tilfreds uansett hvor den bor. Denne rasen er egnet for bylivet, fordi det er ikke behov for en stor hage. En løpetur er ikke noe for denne hunden, men den er alltid med på en rask gåtur. Den franske bulldogen trenger ikke mye mat, og den korte pelsen er lett å holde ren. Det er viktig å vaske rynkene i ansiktet.


Tigrete hunder er det dominerende genet som er et mønster ikkje en farge , men husk utbredelsen av den svarte fargen hos den franske bulldoggen er alltid begrenset av tilstedeværelsen av andre gener. Genetisk er de derfor aldri svarte selv om det virker slik for det blotte øyet. Den tåler derfor ikke kulde, sterk varme og høy fuktighet, og er ikke egnet til å bo ute. Den kan raskt få pusteproblemer, og bør for eksempel ikke fly.


Ifølge er det en rekke flyselskaper som ikke tillater franske bulldoger å fly, fordi flere hunder av denne typen dessverre har omkommet i luften. Blåfargen er en genfeil assosiert med en rekke helseproblemer. Legg dette til alle andre helseproblemer rasen har.


Fargen er heller ikke i følge rasestandarden. Nå har ikke akkurat oppdrettere av fransk bulldog satt helse i forsetet, de har påført en rekke hunder masse lidelse, så det er sikkert noen som tar det enda et knepp videre. Fargeavel kan ikke anses som seriøst fordi fokus er på nettopp farge. På en rase som er så utsatt for defekter og sykdom, allergi, ryggproblemer, pusteproblemer osv.


Fransk bulldog farger

SISTE du ser etter, og det SISTE du tenker på som oppdretter. Mor er av fargen fawn, hun har en flott rød farge. Etter ultralyd vises det valper.


NBK er NKK’s samarbeidende klubb for rasene engelsk og fransk bulldog. Rasen blir ofte forvekslet med mops og boston terrier, men den skiller seg fra disse på flere måter. Samma år erkände den Franska Kennelklubben fransk bulldogg som ras. Den är en utpräglad sällskapshund.


Allergier och hudbesvär är hälsoproblem som är vanligt förekommande hos den franska bulldoggen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg