mandag 20. oktober 2014

Fryse krem

Fryse krem

Nei, iskrem lager man av vaniljesaus som fryses under omrøring, evt av en blanding av eggedosis og pisket krem (parfait). Ellers stemmer det at bløtkaker kan fryses - bakerier gjør dette hele tiden, så da burde det ikke være umulig å fryse pisket krem separat, med forbehold om at jeg aldri har forsøkt. Svaret er avhengig av hvordan du har fryst den ned. Når kremfløte fryses i flytende tilstand (i emballasjen) kan den ikke piskes til krem etter opptining. Hvis du derimot pisker kremfløten halvstiv før nedfrysing, lar den seg piske til krem etter opptining, men den holder ikke like lenge og vil lett skille seg.


Den beste delen er, i motsetning til noen meieriprodukter, kan tung krem lett komme tilbake til sin opprinnelige tekstur. Frysing av tung krem er enkel, og når du har prøvd å fryse den, vil du aldri kaste rester igjen. Siden tung krem har et høyt fettinnhol fettvil ha en tendens til å skille under fryseprosessen.


Pakk bløtkaken godt inn i plast og frys ned. Sett av litt bedre tid til tining ettersom marsipanen blir våt ved tining, men tørker opp etter hvert. Du kan også legge på marsipanen før frysing.


Velkommen til krem -dott-no! Mitt navn er Elin Vatnar Nilsen. Jeg er utdannet konditor og har drevet krem.


På denne siden finner du basisoppskrifter, enkle dekoreringstips og masse gode oppskrifter på kaker, desserter, is og konfekt. Jeg nevner: Linser, napoleonskake, fruktterter, fyll til kringler og profitorolls, fyll i bløtkaker – med masse mer. Hva er vel deiligere enn friske jordbær og luftig, søt og nypisket krem ? Forskjellen på Bløtkake og Kremkake (eller Fløytekake, som det heter på Vestlandet) er i grunnen bare at Kremkake er fylt med friske bær i stedet for syltetøy og med mye mer krem. Kaken er høy, flott og delikat og kan selvfølgelig fylles med alle typer bær.


Fryse krem

Suksesskake, eller Kake med gul krem som den også kalles, er manges storfavoritt på kakefronten. Det er lurt å lage sukkerbrødet ferdig på. Kaken består av en deilig mandelbunn og en fantastisk god krem.


Den karakteristiske gule fargen på kremen kommer av mange eggeplommer og godt meierismør. Den perfekte krem Pisk kremfløte på jevn fart (ikke bånn pinne) når du skal piske litt større mengde krem (og bruker en bakemaskin). Da får du bedre kontroll på piskingen. Skal du bare piske små mengder, bruk en liten håndmikser eller en ballongvisp og ren håndkraft.


Håndpisket krem gir den aller fineste krem -konsistensen. Denne deigen vil ikke få hinne, men vil kanskje endre farge noe – den tåler å stå før den blir stekt. Liker du bare vaniljekrem som ikke er utblandet med krem – velg det. Eller, for en litt mildere og mer kremete vaniljesmak – bland ut med pisket krem. Gratis frakt, rask levering og dagers returrett.


Opptjen BonusCash og spar opp til. Et stort utvalg av ansiktspleie, hårpleie, parfyme, dufter og mye mer til kvinner og menn. Gode tilbud hos oss.


Risgrøt kan du ihvertfall fint fryse ville fryst den som grøt og tatt i kremen når du skal ha den tror ikke krem er så bra å fryse. Krem har et høyt fettinnhol og fettet har en tendens til å skille under fryseprosessen. For å minimere hvor mye separasjonen skjer, gi krem en god røring eller rist før du legger den i fryseren. Hvordan fryse krem ? Og hvordan skal man egentlig fryse ned maten?


Vi har sett på hvilke matvarer som tåler å bli fryst ne og er like fine når vi tar dem opp igjen. Og hvilke som helst ikke skal legges i fryseren. I tillegg får du noen gode tips til hva du skal tenke på når du legger mat i fryseren. Dette bør du huske på når du skal fryse mat: 1. Bløtkake (lages ferdig en eller to dager i forveg, legges sammen med krem og fryses) eller.


Rullekake (kan lages ferdig og fryses) servert med lit pisket krem. Spent på svar, skal bake denne neste uke til min mamma som ønsker seg den i sin års dag. Smeg 50-talls fryser CVB20RP( krem ) - Drøm deg bort til det stilige 50-tallet med Smeg.


Denne fryseren i kremfarge er romslig og har en rask frysefunksjon. Gravide og barn under år anbefales benzylbenzoat liniment. Fryseren har også lav energibruk. Barn under år skal behandles under tilsyn av lege. Jeg tenkte egentlig ren vaniljekrem bare i seg selv.


Fryse krem

Jeg har prøvd med boller og det gikk bra! Fungerer det å fryse bare vaniljekrem? Kapasiteten til en fryser angis i litermål, og normalt rommer et fryseskap mellom og 3liter netto, mens en fryseboks kan ha en kapasitet på mellom og 5liter. Den letteste måten for å finne ut av hvilken kapasitet du trenger er å finne ut av hvilken kapasitet den fryser du har nå har.


Går an å fryse for så å piske. Men det var jo kjekt å vite! Når behandling er ferdig bør alle klær og plagg man har vært i kontakt med vaskes eller varmebehandles på minst °C i minst minutter. Alternativt kan man fryse ned ved minst -°C i ett døgn.


Dersom noen plagg ikke kan vaskes bør de oppbevares på et tørt sted i minst døgn, helst pakket inn i plastposer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg